2777
2789

منم سال قبل گرفتم، تقریبا خوب شده و جدید در نمیارم ولی جاش مونده، و وحشدناک خارش داشت خیلی اذیتم میکرد

تو کشاله رانم خیلی زیاد هست، قوزک پا، کنار سینه‌م، رو دستام و پشت زانوم

و از استرس و مسمومیت دارویی بود که گرفتارش شدم

هر دکتریم رفتم کلی پمادو کرم میداد اخرش خوب نشدم که نشدم، الانم جاش مونده نمیدونم چیکارش کنم😔 لیزر هم رفتم درست نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عشقم نموند رفتم یه بیمارستان پوست داروها و پمادهایی که داد خیلی خوب بود دست ساز خودشون بود اگر م ...

من کردستانم نمیتونم واقعا، یه ساله میخوام برم تهران، بخاطر کرونا و ممنوعیتاش اصلا نمیتونم که برم😔

میشه اسمشونو بگی، برم بخرمشون؟

من یبار ۱۸ سالگی گرفتم یبار سی سال شدیددددد از شدت غصه بعد از خیانت دچارش شدم هربار دچار استرس شد ...

خیلی بده😔هم بدنت میخاره هم لکه هاش زیاده تموم نمیشه، یه مدتی بود دو سه روز یه بار جدید در میومد😔🤦🏻‍♀️

اخرین بار ۵ سال پیش گرفتم یادم نیس فدات شم پمادش رو فقط اون بیمارستان آزمایشگاش میسازه    ...

ممنونم عزیز دلم، بخدا نمیتونم اخه جریمه‌م میکنن🤦🏻‍♀️ینی دو ساله ما علاف شدیم بخدا میخوام برم تبریز تو خونه خودمم نمیتونم ماشین ببرم همش با اتوبوس رفت امد میکنم🤦🏻‍♀️ ومشکل اینه خانوادم براشون مهم نیست و میگن زیاد بزرگش میکنی😔فک نکنم بذارن تنها بیام تهران، مگه اینکه دزدکی بیام، از تبریز با دوس پسرم بیام😑

ممنونم از راهنماییت❤

سلام

دوستان من شدیدترین حالت لیکن پلان درگیرم کرد

فقط به خاطر تشخیص اشتباه یکی از معروف ترین دکترای پوست و مو ایران که به شدت هم سرش شلوغه ولی خب شد دیگه...

از اونجایی دکتر تشخیص گال داد و فکر کرد باید روزی دوبار برم خودمو با سم تو حموم بشورم تا انگل بمیره بیماریم به طرز فجیعی اوت کرد

و کار به جایی رسید نفس نمیتونستم بکشم که رفتم بیمارستان رازی

درجا بستریم کردن

همه ی ناخونام ریخت هم پا هم دست

دستم انگار داشت پوست مینداخت زیرش اب جمع میشد

حس بویایی و چشاییم کامل از بین رفت

خلاصه که بدترین روزای عمرم بود

بعد از یه دوره ی کورتون درمان شدم

از اون روزا ۸ سال میگذره و خداروشکر دیگه برنگشت

البته بگم که ارام بخش استفاده میکنم چون نتیجه ای که من گرفتم این بود که این مریضی از استرس نشأت میگیره و تمام