2777
2789
عنوان

لخت

| مشاهده متن کامل بحث + 4067 بازدید | 58 پست
باید هربار پوشکش کنی بگی من چشمو میبندم عیبه کسی ببینتت هی تو گوشش بگو هی بگو الان نوه های ما اصلا ب ...

اخه هیچی متوجه نمیشه که از حرفای من😢

بهش میگم کار بدیه

دستشو تکون میده میگه نه نه (یعنی کار بدیه)

ولی همون لحظه دوباره درمیاره

باهاش دعوا کن  بچس چمیدونه کار زشتیه  با حرف و منطق که متوجه نمیشه  یکم تند باهاش ...

نه چرا دعوا 

بدترین کاری که میتونه کنه همینه 

من خواهر کوچیکم چون علاقه زیادی بهش داشتم خودم بزرگش کردم کمتر میزاشتم بره پیشه مامانم 

هر وقت کار اشتباهی میکرد بهش نمیگفتم اشتباه براش قصه تعریف میکردم و تو قصم اون کارو خیلی بد جلوه میدادم جوری که خودش از اون کار متنفر میشد مثلا بیشتر داستان اماما براش تعریف میکردم خیلی علاقه داشت از ۱ سالو ۸ ماه شروع کردم براش به توضیح دادن در مورد زندگیشون و اون واقعا همه چیو درک میکرد و می‌فهمید جوری که تو ۴ سالگی داستان بعضی از امامان کامل بلد بود و پدرو مادرشون رو می‌شناخت حتی ۱۲ امام رو به ترتیب میگفت من به خاطر درسم از ۵ سالگی رهاش کردم دسته مادرم نتونستم واقعا چون هیچ وقتی براش نداشتم و باید از شب تا صبح درس میخوندم وابستگیم بهش کمتر شد 

و چی بگم مامانم خیلی مواظب نبود میفرستاد پیشه بچه همسایه بازی کنه الان ۷ سالشه خیلی چیزای زشتو یاد گرفته بعضی از رفتاراش هم بد شده ...

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه هیچی متوجه نمیشه که از حرفای من😢 بهش میگم کار بدیه دستشو تکون میده میگه نه نه (یعنی کار بدیه) ...

کم کم اینقد بهش بگو تا درمیاره درآورد بگو هیییییع زشته باباش نگاش نکن منم نگات نمیکنم 

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +