2777
2789
عنوان

لخت

| مشاهده متن کامل بحث + 4067 بازدید | 58 پست

وا بزا بچه راحت باشه😂😂😂

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر بار که لخت میشه، سریع اونو ببر جای خلوت بهش بگو کارش زشته، نباید کسی اینجات ببینه، براش تدضیح بده ...

خودش میره پشت مبل یواشکی لخت میشه

بعد میدوهه میاد بیرون🤨

عزیزم😅😅 بزرگ بشه هشتگ میزنه نه به حجاب اجباری😅😅😅

😂🤝

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

نذار هیچ عروسکی تو خونه لخت باشه، برای پولیشی ها هم حتی شوخی شوخی یه پارچه ببند بگو وای عییب داره لباس نپوشیده، تربیت جنسی از همون سن هست و از همین حالا باید جدی بگیری اون میفهمه کارش بد هست اونقدر بگو تا ملکه ذهن بشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

نمیدونم والا نه والا منکه همش لباس تنمه ولی باباش اره اکثرا فقط شورت پوشیده😭😂

اول ازبابای بچه شروع کن تاخودبچه😅😂

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
نمیدونم والا نه والا منکه همش لباس تنمه ولی باباش اره اکثرا فقط شورت پوشیده😭😂

دختر من همسن دخترشماست میخواد ادا باباشو دربیاره کاراشو‌تکرار میکنه مثلا شوهر من عادت داره بلند با موبایل حرف میزنه و‌ دخترمنم چوشی برمیداره راه میره داد میزنه.بچه دقیقا کارشمارو تکرار میکنه

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
گفتم اینو بزارم ببشتر میان نظر بدن😂😂

دختر منم ۲ سالشه تقریبا همینه مدام حواسم بهش هست ، اگه حساسیت زیاد نشون بدی بدتر میکنه ، فعلا یه کم بهتر شده ، پوشکش رو در نمیاره ولی شلوار پاش نباشه دستشو میکنه تو پوشکش، یه مقدار از اخم کردنم حساب میبره فعلا که تنها چاره مه

نه بابا هرچی بپوشه در میاره فقط بلوزو بلد نیست دربیاره همش پایین تنه لخته

دختردایی منم‌کوچیک بودهمین طوربودتامدتی بعدخوب شدیادمه جلومردوزن بدون شورت دورمیرفت اون ۳یا۴سالش بود

هرکس امضای منامیخونه برای حاجت روایی من یه صلوات بفرسته ممنون میشم🌹این گلم تقدیم بهش