2777
2789

ھمہ ی ما ھنرمندیم درست زندگی کردن ھم ھنرہ

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچ هنری ندارم ولی ازش لذت میبرم

میشه بگی چه شکلی من خیلی ناراحتم از این موضوع دوست دارم یه چیزی باشه که خودم به خودم افتخار کنم بتونم باهاش سرگرم بشم

چطور میشه کشفش کرد

کارهای هنری مختلف رو ببین، هرکدوم رو به نظرت جالب اومد یاد بگیر‌‌.

من اولین بار ۲۰ تومن دادم برای یادگیری گلدوزی‌. و وارد دنیای قشنگش شدم.

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..
کارهای هنری مختلف رو ببین، هرکدوم رو به نظرت جالب اومد یاد بگیر‌‌. من اولین بار ۲۰ تومن دادم برای ی ...

وارد هر چیزی که شدم علاقه دارم ولی دیدم استعداد ندارم

وارد هر چیزی که شدم علاقه دارم ولی دیدم استعداد ندارم

غیر ممکنه تو هیچ چیز استعداد نداشته باشی. فقط پشتکار میخواد و اعتماد به نفس.

چرا انقد خودتونو دست کم می گیرید!

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..
آخ شده ملکه عذابم😭

خودتو دست کم نگیر

خیلییی هنرا هست، خیاطی، موسیقی، گلدوزی، شماره دوزی، نقطه کوبی، میناکاری، عروسک خمیری، ربان دوزی، نقاشی.. اووه.

فقط یکیشو انتخاب کن و ادامه بده. مطمئن باش بعد یکسال به جای خوبی میرسی. 

میشه بگی چه شکلی من خیلی ناراحتم از این موضوع دوست دارم یه چیزی باشه که خودم به خودم افتخار کنم بتون ...

ببین  طرزتفکر بندن اینه که دنیا دو روزه

چه نیازیه که استعدادیاهنرخاصی داشته باشیم وقتی قراره اخرش بمیریم؟تنها خواسته من اینه که یه مرگ بدون درد داشته باشم...این دنیا واقعی نیست که بخوام چیزخاصی باشم یا کارخاصی کنم و بخاطرش به خودم سختی بدم

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
ببین  طرزتفکر بندن اینه که دنیا دو روزه چه نیازیه که استعدادیاهنرخاصی داشته باشیم وقتی قراره ا ...

آخه همین دو روزیم که تو دنیا هستیم باید مفید زندگی کنیم قرار نیست که چون میمیریم هیچ کاری انجام ندیم پس باید غذاهم نخوریم چون میمیریم

آخه همین دو روزیم که تو دنیا هستیم باید مفید زندگی کنیم قرار نیست که چون میمیریم هیچ کاری انجام ندیم ...

منم گفتم این فقط عقیده منه

غذا خوردنش لذت بخشه و کارسختی نیس ولی هنرداشتن ازنظرمن کارسختیه و حوصله میخواد

و همینکه سرمون توکارخودمون باشه وبه کسی آسیب نزدیم یعنی مفید زندگی کردیم...

شماکه پتاسیلشو داری بزو دنبال تجربه کردن کارهای مختلف،بالاخره بینشون یه کاریو پیدامیکنی که هنراصلی جوهر روحت باشه

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش