2821
2789
عنوان

داییم من و زد

2783 بازدید | 47 پست

داییم گوشی که تازه خریده بودم و محکم کوبید زمین بعد به من گفت تو دختر خیلی پرویی هستی آدمو غورت میدی بعد زد رو دستم آسیب دیده خیلی درد میکنه زدتم بعدش منم لباسشو کشیدم و گفتم حق نداری منو بزنی تو بابامی مامانمی کی هستی که منو میزنی 

بعدش برگشتم بهش گفتم به آرزوت نرسی من نمیدونم چرا مامانم رفته طرف اون 

اصلا باهام قهر کرده

میگه آبرومو بردی من بدبختم موندم این وسط برگشته میگه شوخی کرده داییت 😐😐😐😐😭😭🥱🥱

چرا اون یکی دایی هام اینکارو نمیکنن

هی میگه بچه چیه بچه بدرد نمیخوره اشغاله 

خرج اضافست 

اون دایی هام باهم شوخی میکنن میخندیم اونا بچه دارن این دیونس روانیه 

دارم از گریه میمیرم مامانم باهم بد رفتاری میکنه دستم بدجور درد میکنه اخه اینم شد دایی 

من از هیچی شانس ندارم 

بیچاره ام وقتی دایی های دختر عمه ام و دختر دایم و میبینم دلم آتیش میگیره از ته میسوزه فقط اشکام میاد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک برسرش

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بستگی داره شما چی کار کردی که باعث این پرخاشگری شده... البته حق زدن نداره ولی اینکه چی باعث این اتفاق شده هم مهمه 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

یه روزی سرش میاد صبر کن حرفم یادت بمونه

دقیقاااا

ی روز سرش میاد

صبر داشته باش

اگ واقعا دوست داشته باشه فاصله رو واست صفر میکنه ، سختی رو واست آسون میکنه ، گریه رو واست تبدیل به خنده میکنه و شب تاریکو واست روز میکنه...اگ واقعا دوست داشته باشه :) برای رسیدن به عشقم یه صلوات مهمونم کنید❤☺
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز