2777
2789
عنوان

داییم من و زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2810 بازدید | 47 پست

عزیزم احترام امام زاده رو مفتولی نگه میداره ، منم از بچه ای که جواب با لحن بد بده خوشم نمیاد ، درسته کار دایی شما خیلی زشت بوده اما شما هم بچه کم رویی نبودی حرفتو زدی اگه زورش داشتی یکی هم میخوابوندی گوش دایی، الانم گریه نکن دیگه مامانت آشتی میکنه یکم آروم شدی به اول دعوا فکر کن اصلا جی سد که داییت گفت پرویی

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

پس بابات کو؟

چند سالته

وا میگفتی من پررو عم قبضش در خونه تو میاد 

🧿⃤ι'м eveɴ нeαrтвroĸeɴ тo вe вeαтeɴ ... :من حتی قلبم منت تپیدن بزاره درش میارم🔗💜                                  مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!                   من اگه کافه زدم بدونید برا پولش نیس برا اینه ک اهنگای مورد علاقمو توگوش ملت فروکنم؛)))!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای عزیزم دستت😢

فداتشم گریه نکن😢

بیا بغلم عب نداره اون نفهمع😣

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"

یه مقدار از وسط ماجرا تعریف نکردید برامون ؟

یکباره همچین واکنشی نشون دادن ؟!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من بودم میزدم از وسطش نصفش میکردم... بابا داداش نداری چیزی بگن؟؟؟؟؟؟ من داداشام یعنی رسما خفش میکردن

دادشم کوچیکه مامانم سمت دایمه باهام قهر کرده پریود هم شدم داغون داغونم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
ولش کن. دیدی دیگه باهاش حرف نزن... 

اخه مامانم داره حرصم میده میگه جلوی زنداییت آبرومو بردی دارم میمیرم آرزوی مردن و میکنم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
خب تو که نگفتی خودت چیکار کردی فقط گفتی پایین زدتت 😕 هرکی تنها به قاضی بره راضی برمیگرده 😑😑😑

من کاری نکردم رفتم صورتمو اب بزنم بهش گفتم گوشیمو بده نداد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

پس به بابات بگو

بابامم هیچی نگفت گفت ايشالا که نمیرسه فقط همین تنهای تنهام 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭فقط دعا میکنم 

یا بمیرم یا زودتر بزرگ شم مستقل شم برم سرکار با پسر عموم ازدواج کنم فقط همین

😐😐😐 چه زشت، بابات کجا بود؟ 

بابام دم در بود اومد منو گرفته گفت مرض داری بعد دایم بهش گفت هنوز به دنیا نیومده کسی بخواد منو بزنه