2777
2789
چقد حرفات ارامش بخشه دقیقا درست میگی فقط این نیست دروغ میگفت بخاطر دوستاشصب من بخاطر دوستاش منو میپی ...

حرفام ارامش بخشه چون یه تجربه مثل شما داشتم و درکت میکنم میدونم وابستگی چقدر سخته میدونم جداییش هم ده برابر سخت تره ولی از منی که یه روزی به خاطر کمبودهام بیشتر از هرکسی وابسته یه ادم مریض بودم بشنو که الان ترکش کردم و دارم توی ارامش زندگی میکنم فقط چند روز اول سختم بود شما خودتم میدونی این رابطه عاقبتی نداره این رابطه برات سمیه پس ازش بیا بیرون

داستان زندگیمو توی یه تاپیک نوشتم که بقیه مثل من نشن حتما بخونش تا کار از کار نگذشته بتونی جلوی ضرر رو بگیری لینک تاپیکمو میزارم حتما بخونش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6890007/داستانی-شاید-از-بهترین-قسمت-زندگیم

این کاربری دست دو نفر هست
این داره بهونه میاره بخدا ولی هرچی خودت میدونی یه روز به حرفم میرسی 💔

نه حرفت درسته من خودم تک فرزندم راستش فک میکردم اون باشه دیگه هوامو داره میتونم حرفامو بهش بزنم برام ارزش قائل میشه ولی تو این پنج سال چیزی ندیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه حرفت درسته من خودم تک فرزندم راستش فک میکردم اون باشه دیگه هوامو داره میتونم حرفامو بهش بزنم برام ...

ان شاء الله هرچی به صلاحته اتفاق بیوفته گلم 🌹❤

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
حرفام ارامش بخشه چون یه تجربه مثل شما داشتم و درکت میکنم میدونم وابستگی چقدر سخته میدونم جداییش هم د ...

دستت درد نکنه حتما میخونم چطور تونستی فراموشش کنی و اینکه چندسال باهاش بودی 

دستت درد نکنه حتما میخونم چطور تونستی فراموشش کنی و اینکه چندسال باهاش بودی 

قضیه من برای سه سال پیشه بعد از اون اتفاق من خیلی عوض شدم چیزایی که باعث فراموشیم شدن خودسازی که انجام دادم بود که خیلی موثر بود یه جورایی من خودمو شکستم و از نو ساختم و دومین کاری که خیلی کمکم کرد و باعث شد با حس وابستگیم بجنگم این بود که همه راه های ارتباطی که باهام داشت رو بستم و رفتم توی بی خبری مطلق که به هیچ عنوان دیگه سراغش نرم چون وقتی که راه ارتباطی بود من هرکار میکردم بازم میرفتم سراغش نهایتش دو روز طاقت میاوردم ولی با همه اینها بازم تونستم به راحتی فراموشش کنم میدونی من دیگه ذله شده بودم یعنی دیگه به جای رسونده بدم که حتی قلبمم با وجود وابستگیش خسته شده بود

چطوری تونستی فراموشش کنی😔

همین که فک کنی دوست نداره باعث میشه راحت فراموش کنی 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
قضیه من برای سه سال پیشه بعد از اون اتفاق من خیلی عوض شدم چیزایی که باعث فراموشیم شدن خودسازی که انج ...

منم خسته شدم ولی نمیدونم چرا به سمتش بیشتر کشیده میشم تو این پنج سال هرچی بیشتر دور میشه کششم بیشتر میشه 

منم خسته شدم ولی نمیدونم چرا به سمتش بیشتر کشیده میشم تو این پنج سال هرچی بیشتر دور میشه کششم بیشتر ...

اینا فقط به خاطر وابستگیه برو دنبال درمان وابستگیت بعدش راحت میشی

درمانی نداره خیلی وابستم یعنی جوری ک دیوونه میشم 

چجوری من درمان شدم؟ وابسته تر از من نبود همین وابستگیم باعث شد تن به کارایی بدم که هیچوقت تصورشم نمیکردم اما الان درمان شدم