2777
2789
پس کلا اخلاقش اینه گلم توام دوتا راه داری یا کنار بیای یا جداشی  چون طرف باید خودش بخواد بخاطر ...

راست میگی دقیقا همینایی ک میگیه اصلا ارزش قائل نیست اصلاااا باید هی یاد اوری کنم ک منم هستم وقتی قهریم همیشه من رفتم وقتی گقتم خسته شدم دوستاتو بزار کنار وگرنه از زندگیت میرم گفت باشه برو😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگی دقیقا همینایی ک میگیه اصلا ارزش قائل نیست اصلاااا باید هی یاد اوری کنم ک منم هستم وقتی قهر ...

میدونی قضیه چیه ؟!این مطمئنه هر کاری کنه ولش نمیکنی برا همین تهدیدم کنی میگه باشه یه دفه ولش کن تا بفهمه که قرار نیس هرکاری کنه و تو سکوت کنی این اشتباه توعه خودتو کم ارزش کردی براش ولش کن بخوادت برمیگرده چون مقصر خودشه میتونی کات کنی بنظرم بش فک کن 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
میدونی قضیه چیه ؟!این مطمئنه هر کاری کنه ولش نمیکنی برا همین تهدیدم کنی میگه باشه یه دفه ولش کن تا ب ...

دقیقا خودشم میگه هر کاری کنم‌نمیری الان ی دختره تو نی نی سایت گفت حس ششمیم گفتم میاد سمتم گفت نه دلسردش کردی😑😑😑

دقیقا خودشم میگه هر کاری کنم‌نمیری الان ی دختره تو نی نی سایت گفت حس ششمیم گفتم میاد سمتم گفت نه دلس ...

حس شیشمی که چرته اهمیت نده دوستت فقط پررو شده همین!!!! باید بشونیش سرجاش 😒عاقلانه فک کن بعد تصمیم بگیر 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
حس شیشمی که چرته اهمیت نده دوستت فقط پررو شده همین!!!! باید بشونیش سرجاش 😒عاقلانه فک کن بعد تصمیم ب ...

وایی اصلا اون حس ششمیه گفت حالم بد شد اره بخدا سر هر دعوایی گفت تو دلت نمیاد منو ول کنی😑

وایی اصلا اون حس ششمیه گفت حالم بد شد اره بخدا سر هر دعوایی گفت تو دلت نمیاد منو ول کنی😑

یا بشین باهاش حرف بزن یا مثلا بگو تو بمن اهمیت نمیدی و...بهم بزن چن روز ببینم واکنشش چیه