2777
2789
چرا نمیشه دوست اخرش میخواد چیکار کنه برای ادم

هرکاری شاید مشکلی پیش اومد میشه خانوادتو بذاری کنار به خاطر همسرت یا نامزدت ؟؟؟هرکسی جای خودشه منم تو شرایط توام ما باهم صمیمی هستیم ۴ساله باهمیم هرکدومم دوستای خوبمونو نگه داشتیم بعضی وقتا آدم نیاز داره به درد و دل شاید اصا باهاش قهر بودی نیاز داری یه جا خودتو خالی کنی اونجاس که دوست به دردت میخوره 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکاری شاید مشکلی پیش اومد میشه خانوادتو بذاری کنار به خاطر همسرت یا نامزدت ؟؟؟هرکسی جای خودشه منم ت ...

منم پنج سال باهاشم ولی طرفت هی رفیق باز باشه برای تو وقت نزاره ی طرفه فقط تو ارزش قائل باشی ک نمیشه مثلا بگی امروز با دوستات اینجا نرو وگرنه من از زندگیت میرم اونم راحت بگه برو معلومه ی چیزی هست 

[QUOTE=204098357]ادم وقتی با یکی‌طولانی مدت باشه اون دیگه باید دوستش باشه 

بله درسته دختر و پسر قبل اینکه همو دوست داشته باشن باید باهمیدیگه دوست باشن ولی بعضی مسائل هستش که ادم با همجنسش راحت تره. شما چن سالتونه؟

هزاربار با دلیل مدرک گفتم دونفر همو‌دوست داشته باشن باید دوست همین باشن نه اینکه طرفشو عذاب بده  ...

دوست یه نیازه توی زندگیه ادم من خودم الان سه ساله هیچ دوست صمیمی ندارم خودم با کسی صمیمی نمیشم ولی دوست معمولی دارم کسی نمیتونه مقام دوست رو پر کنه من خودم بعد از ضربه از دوستای صمیمیم تصمیم گرفتم دیگه هیچ دوستی نداشته باشم ولی دیدم واقعا نمیشه پس معمولی دوست شدم و صمیمی نشدم

اگر حرفتون اینه که دوستاش بد هستن و بهش ضربه میزنن ولی حتی با مدرک هم به حرف شما گوش نمیده که باید بگم متاسفانه باید یه تلنگر بخوره تا دوستشو بشناسه باید یه ضربه ببینه و خب یه دوست بد هم یه روزی بالاخره ضربه میزنه

اما اگر حرفتون اینه که ازش میخواین که دوستی نداشته باشه و شما جای دوستشو پر کنین باید بگم نمیشه اینجوری قانون اعتدال به هم میخوره و میشه افراط شما میتونی جای دوست صمیمیشو براش پر کنی اما نمیتونی جای تک تک دوستای زندگیش رو پر کنی

انسان توی تنهایی نمیتونه طاقت بیاره اگر میتونست خدا حس رفاقت رو به هیچ کدوممون نمیداد

این کاربری دست دو نفر هست
من فک میکنم دوست خوبی وجود نداره تجربه ثابت کرده 

خب اشتباه میکنی دیگه تجربت اینو نشون میده که تو انتخاب دوست اشتباه میکنی وگرنه دوست خوب و دلسوز هس البته پسرا بهترن دوستاشون 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
دوست یه نیازه توی زندگیه ادم من خودم الان سه ساله هیچ دوست صمیمی ندارم خودم با کسی صمیمی نمیشم ولی د ...

دوستی ک‌پولشو میخوره دوستی ک فقط دنبال پولشه دوستی ک پشتش ی جور دیگس من خودم اون شده بود دوستم اصلا حس خالی دوستو نداشتم ولی اون ن شاید من زیادی خوب بودم مثلا طرفت هرکاری ک بدت بیاد انجام بده بهت یگه اینجا نرو ولی خودش بره

منم پنج سال باهاشم ولی طرفت هی رفیق باز باشه برای تو وقت نزاره ی طرفه فقط تو ارزش قائل باشی ک نمیشه ...

پس کلا اخلاقش اینه گلم توام دوتا راه داری یا کنار بیای یا جداشی  چون طرف باید خودش بخواد بخاطر تو تغییر کنه تو نمیتونی بگی چون دوسم داری عوض و خودش باید بگه با این رفتار آزارش میدم یکم رعایتشو کنم اگه بخوای مدام بگی اینکارو کن توجه کن بمن اصا دیگه اون رابطه برات ارزش نداره چون مداااااام خودتو یادآوری میکنی بش 

دوستی ک‌پولشو میخوره دوستی ک فقط دنبال پولشه دوستی ک پشتش ی جور دیگس من خودم اون شده بود دوستم اصلا ...

پس بزارین تا یه تجربه تلخ خیانت رفاقت رو داشته باشه تا درست بشه

این کاربری دست دو نفر هست