mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 عنوان درد زایمان 114 بازدید | 24 پست خانوما تازه پس فردا وارد ۳۷ هفته میشم ..انقباض دارم ..تایم گرفتم تو ۲۰ دقیقه دوبار انقباض داشتم اولی طولانی دومی کم بود ..ممکنه کمتر شه تایمش باید چیکار کنم هنوز ۲۸ روز مونده تا زایمانم 1400/05/29 | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_mahoor عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4467 اگه ب ۱۰ یا ۸ دقیقه رسید برو بیمارستان ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
ranjkeshide عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 765 من ۱۰ دیقه ی بارمیگرفت هر دو زایمانم . .نشانه ی زایمان کاربر جدیدنیستم😇
مهراااااادمن عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 3415 کارخاصی نیست فقط تایم بگیر اگه مداوم بود درد زایمانه.ترس هم نداره فقط کمر درد شدیده
s_mahoor عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4467 من خودم ۳۶هفته و ۵روز زایمان کردم دیگ شما خوبه ک ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 اگه ب ۱۰ یا ۸ دقیقه رسید برو بیمارستان هر ساعت اونجوریه .اخه این ۲۰ دقیقه گرفت بعد اروم شد ..بازم میگرفت اما به تایم نمیرسید خیلی کم در حد ثانیه
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 من ۱۰ دیقه ی بارمیگرفت هر دو زایمانم . . نشانه ی زایمان مرسی عزیزم
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 کارخاصی نیست فقط تایم بگیر اگه مداوم بود درد زایمانه.ترس هم نداره فقط کمر درد شدیده نمیترسم از دردش ..مرسی عزیزم😘
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 من خودم ۳۶هفته و ۵روز زایمان کردم دیگ شما خوبه ک طبیعی ..فقط شبا دردش شدت داره ولی روزا کمه کارامو خودم انجام میدم
s_mahoor عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4467 هر ساعت اونجوریه .اخه این ۲۰ دقیقه گرفت بعد اروم شد ..بازم میگرفت اما به تایم نمیرسید خیلی کم در حد ... اره دردش در حد ثانیس..تایمو بگیر هر وق کم شد برو دکتر..ساکت بچه رو ی نگا بنداز کم و کسری نداشته باشهاسترس همنگیر بخدا اونجور ک میگنوحشتناک نیس دردش عادیه ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
s_mahoor عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4467 طبیعی ..فقط شبا دردش شدت داره ولی روزا کمه کارامو خودم انجام میدم اره طبیعی..در حد درد پریودیه زیاده همین اصلن نترس...موقعه زایمانتم سرکننده میریزن نمیفهمی چ میشه ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 اره دردش در حد ثانیس.. تایمو بگیر هر وق کم شد برو دکتر.. ساکت بچه رو ی نگا بنداز کم و کسری ... مرسی عزیزم ..استرس ندارم اصلا ..فقط یکم برای بیمم نگرانم چون بیمم جور نشده نمیخوام زود بیاد برم یجای بد زایمان کنم
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 اره طبیعی.. در حد درد پریودیه زیاده همین اصلن نترس...موقعه زایمانتم سرکننده میریزن نمیفهمی چ میشه مرسی عزیزم ..من دهنه رحمم بازه کلا میدونم به ۴۰ هفته نمیرسه ..الانم درد دارم ولی اصلا ترسی ندارم گفتم بپرسم چند دقیقه شد برم بیمارستان
s_mahoor عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4467 مرسی عزیزم ..استرس ندارم اصلا ..فقط یکم برای بیمم نگرانم چون بیمم جور نشده نمیخوام زود بیاد برم یجای ... بچه اولته؟؟؟؟ ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
s_mahoor عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4467 مرسی عزیزم ..من دهنه رحمم بازه کلا میدونم به ۴۰ هفته نمیرسه ..الانم درد دارم ولی اصلا ترسی ندارم گفت ... همون ۸ یا ۱۰ دقیقه برو..من ۱۰ دقیقه رفتم ۸ساعت بعدش زایمان کردم دردم خیلی اروم بود دوتا خانومم بعد من اومدن زودتر من زایمان کردن..بخاطر همین میگم ۱۰ یا ۸ ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤