mooahsa مدیر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 عنوان درد زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 24 پست خانوما تازه پس فردا وارد ۳۷ هفته میشم ..انقباض دارم ..تایم گرفتم تو ۲۰ دقیقه دوبار انقباض داشتم اولی طولانی دومی کم بود ..ممکنه کمتر شه تایمش باید چیکار کنم هنوز ۲۸ روز مونده تا زایمانم 1400/05/29 | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 همون ۸ یا ۱۰ دقیقه برو.. من ۱۰ دقیقه رفتم ۸ساعت بعدش زایمان کردم دردم خیلی اروم بود دوتا خان ... مرسی عزیزم ..منم میخوام دیر برم اونجا زیاد واینستم بخاطر کرونا
s_mahoor عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4467 اره بچه اولته باید میرفتی بیمارستانتو میدیدی ...ماما میگرفتی ..ماما میگرفتی خیلی حواسش بهت بود.. ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 بچه اولته باید میرفتی بیمارستانتو میدیدی ...ماما میگرفتی ..ماما میگرفتی خیلی حواسش بهت بود.. ماما خصوصی گرفتم ..بیمارستانم میدونم کجا برم ولی داخلشو بخاطر کرونا نشون نمیدن..
s_mahoor عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4467 ماما خصوصی گرفتم ..بیمارستانم میدونم کجا برم ولی داخلشو بخاطر کرونا نشون نمیدن.. انشالله زودی زایمان کنی نی نیت بیاد بغلتدردات هنو زیاد نشد؟ ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 انشالله زودی زایمان کنی نی نیت بیاد بغلت دردات هنو زیاد نشد؟ مرسی عزیزم ..نه زیاد نشده که هیچ رفتم نوار قلب دادم گفت اصلا انقباض نداری
s_mahoor عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4467 مرسی عزیزم ..نه زیاد نشده که هیچ رفتم نوار قلب دادم گفت اصلا انقباض نداری 😂پس استرسه خیال کردی درد دارهمن ۳۴هفته ک شدم دیگ هی میگفتم امشب حتما درد زایمان میگیرم😂😂😂۳۶ک شدم انقد تلقین کردم ک واقعن دردم گرف😂همش میترسیدم ب ۴۰هفته برسم و زایمان نکنم چون اصلا سزی دوس نداشتم بشم ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 😂پس استرسه خیال کردی درد داره من ۳۴هفته ک شدم دیگ هی میگفتم امشب حتما درد زایمان میگیرم😂😂😂۳۶ک ش ... نه من کلا چیزی رو تلقین نمیکنم به خودم ..کاملا بیخیال به درد زایمانم فک نمیکردم .اتفاقا میگم ۴۰ هفته میشم بعد زایمان میکنم
s_mahoor عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4467 نه من کلا چیزی رو تلقین نمیکنم به خودم ..کاملا بیخیال به درد زایمانم فک نمیکردم .اتفاقا میگم ۴۰ هفته ... چقد ریلکسی و بچه اولته..من واس بچم کلی استرس داشتم ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 چقد ریلکسی و بچه اولته..من واس بچم کلی استرس داشتم اره بچه اولمه..نه من استرس ندارم