2777
2789
عنوان

گریه بچه

318 بازدید | 49 پست

پسرم ۳۰ماهشه واسه هرچیزی گریه میکنه فقط صدا داره یه قطره اشکم نمیریزه.مثلا میگه باید کولر روشن کنم نمیزارم گریه میکنه اگه نسبت به گریش بی تفاوت باشم براش مشکلی بوجود نمیاد؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

30 ماه.. بگو دوساال و نیم دیگه.. بچه قنداقی ک نیست... 

بعدم من میگم نباید به گرسه بچه محل داد چون هرچی بخواد با گریه به دست میاره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

30 ماه.. بگو دوساال و نیم دیگه.. بچه قنداقی ک نیست...  بعدم من میگم نباید به گرسه بچه محل داد ...

چشم دوسالو نیم😊

من محل نمیدم ولی باباش به شدت لوسش کرده روانی شدم از دستش😢

چشم دوسالو نیم😊 من محل نمیدم ولی باباش به شدت لوسش کرده روانی شدم از دستش😢

فسقلی پرو🤭🤭

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اگه کولرو روشن نکنی گریه میکنه بازم؟

مثلا کلید برق رو روشن و خاموش میکنه؟

یامثلا تو روز  چراغهارو روشن میکنه تو شب خاموش.

پسره من اینجوریه

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
دقیقا

عزیزم بی دلیل گریه میکنه بی دلیل جیغ میزنه الکی بدون هیچ دلیلی

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
عزیزم بی دلیل گریه میکنه بی دلیل جیغ میزنه الکی بدون هیچ دلیلی

نه اصلا بی دلیل گریه نمیکنه چون باباش خیلی به حرفش گوش میده من که نمی‌ذارم گریه میکنه 

دقیقا

خارج از خونه بیقراری میکنه مثلا پارک، مهمونی.. یا حتی برای خرید کردن بیرون میری گریه میکنه دوست نداره از خونه تو محیط غریب بره؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز