2777
2789
عنوان

گریه بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 49 پست
اگه کولرو روشن نکنی گریه میکنه بازم؟ مثلا کلید برق رو روشن و خاموش میکنه؟ یامثلا تو روز  چراغ ...

چراغانی روشن خاموش نمیکنه فقط شب که میخوایم بخوابیم یه بالشت میزاره زیر پاش هرو روشن میکنه😑

نه اصلا بی دلیل گریه نمیکنه چون باباش خیلی به حرفش گوش میده من که نمی‌ذارم گریه میکنه 

یعنی همه چیز و براش مهیا میکنید یعنی تا گریه میکنه چیزی میخواد همونو زود براش میارید میدید بهش؟

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی همه چیز و براش مهیا میکنید یعنی تا گریه میکنه چیزی میخواد همونو زود براش میارید میدید بهش؟

مثلا جدیدا یاد گرفته کولرو روشن کنه تا میایم خونه میگه کولر روشن کنم باباش میبرمش روشن میکنه اگه نذاریم گریه میکنه وقتی باباش نیس زود ساکت میشه ها

نه اصلا خیلی زود با همه چی کنار میاد

خوبه عزیزم خداروشکر بچه ست دیگه درست میشه بزرگتر بشه.

پسره من این مشکلات رو داشت ۲سالش بود به شوهرم اصرار میکردم ببریمش دکتر قبول نمیکرد بعد مشکوک بود به اوتیسم ۳سا لگی با اصرار من و کلی بحث بردیمش و شک من درست بود

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
مثلا جدیدا یاد گرفته کولرو روشن کنه تا میایم خونه میگه کولر روشن کنم باباش میبرمش روشن میکنه اگه نذا ...

بچه ست دیگه عزیزم بزرگ میشه درست میشه نگران نباش

علائمش چی بود؟؟

پسره من نوزاد بود تا سن ۲سالگی اجازه لمس شدن نمیداد مثلا کسی بغیر ما بهش دست بزنه بغلش کنه.

و خارج از محیط خونه مثلا مهمونی، پارک، یا هر جای دیگه حتی خرید ۲دقیقه ای  خیلی گریه و بیقراری میکرد.

از ۲سالگی تا الان که ۴سالش تموم شده سر کوبیدنش هم اضافه شد، بچه های اوتیستیک اکثرا کف پای صاف و یبوست دارن

پسره من نوزاد بود تا سن ۲سالگی اجازه لمس شدن نمیداد مثلا کسی بغیر ما بهش دست بزنه بغلش کنه. و خارج ...

پسر من اصلا این مشکلات نداره فقط دیر به حرف افتاد بسیار زیاد از اسم این مشکل میترسم

علائمش چی بود؟؟

به چیزهای گرد و چرخشی علاقه زیادی داشت و داره مثل مخلوط کن و ماشین لباسشویی.

با اسباب بزیهاش به صورت عادی و نرمال بازی نمیکرد مثلا فقط چرخ دوچرخه اش رو میچرخوند یا چرخ و لاستیک ماشینهاش رو میچرخوند.

الان پسرتون چندسالشه؟ خوب شده؟

۴سالش تموم شده بله شکر خدا خیلی بهتره چون آسمرگره یعنی خفیفه تلکمم مطلقا نداشت شکر خدا الان داره جمله میگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز