2777
2789
عنوان

راهنمایی برای خرید جوجه گردان

184 بازدید | 15 پست

خانم های گل سلام ظهر تون بخیر ببخشید من فر اریستون برقی توکار دارم اما متاسفانه جوجه گردان ندارد و تا الان هر چند بار با درجات مختلف مرغ شکم پر گذاشتم بازم بعد دو‌و‌نیم ساعت هنوز کامل نپخته اگه تجربه ای برای پخت مرغ کامل در فر بدون جوجه گردان دارید ممنون میشم بهم بگین و یا اگه جوجه گردان خانگی خوب میشناسید معرفی کنید چون بچه های من عاشق مرغ شکم پر هستن ممنونم

گلم اول اینکه مرغت باید زیر یا نهایت متوسط باش و درشت نباش تو فر خونگی

دوم هم اینکه قبل اینکه بداری تو فر ی ۲۰دقیقه با اب خیلی کم بذار بجوشه زود میپزه اونجوری

منظورت از مرغ شکم پر چی؟؟؟

با گردو و سبزی محلی و رب انار؟؟

یا فلفل دلمه و گوجه و اینا؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم اول اینکه مرغت باید زیر یا نهایت متوسط باش و درشت نباش تو فر خونگی دوم هم اینکه قبل اینکه بداری ...

منظورم‌همون‌مرغ بریون است با سبزیجات حدودا مرغ من یک.کیلو‌و‌هشتصد گرم است بنظرتون مشکل از سایز ش بود

مرغ شکم پر روفکرنکنم بشه بزاری توی سیخ گردان،مرغ متوسط بزار توی سینی فرماتوی سینی فرشکم پر درست می ک ...

بعد آن قسمت زیرین مرغ هم خوب پخته میشه؟من اونم امتحان کردم با دمای ۲۰۰بازم بعد دو نیم ساعت ریزش نپخته بود

منظورم‌همون‌مرغ بریون است با سبزیجات حدودا مرغ من یک.کیلو‌و‌هشتصد گرم است بنظرتون مشکل از سایز ش بود

ن شایزش خوبه منم این اتفاق برا مادرم افتاد

شما مرغ ی ۲۰دقیقه قبل اینکه بذاری تو فر بذار تو قابلمه بپزه و بجوشه

اینطوری عالی میپزه

بعدم زیر پوستش کره بذار بعدم نمک و فلفل و ابلیمو و زعفرون و کره ذوب شده رو قاطی کن بما روی تمام سطح مرغت و داخل شکمش

بذار تو سینی فرت عالی میشه

بعد آن قسمت زیرین مرغ هم خوب پخته میشه؟من اونم امتحان کردم با دمای ۲۰۰بازم بعد دو نیم ساعت ریزش نپخت ...

مرغ روازکمرمیزاری توی فریا ازطرف سینه؟

مرغ  کوچک باشه بهتره قبلی که بزاری توی فر دورشو کامل بازیر پوستش آبلیمو وزعفرون وادویجات بزنه که بو نداشته باشه

مرغ  کوچک باشه بهتره قبلی که بزاری توی فر دورشو کامل بازیر پوستش آبلیمو وزعفرون وادویجات بزنه که بو نداشته باشه قبل اینکه بزاری توی فرباچاقوچندتابرش بزن روی سینه مرغ که مغزپخت بشه

شعله پایین زیر گاز وکم کم کن یه ۲ساعت تا ۱.۵بزاره که خوب بپزه

مرغ روازکمرمیزاری توی فریا ازطرف سینه؟ مرغ  کوچک باشه بهتره قبلی که بزاری توی فر دورشو کامل با ...

بو ندارد گلم مزه دارش میکنم از سمت سینه می‌زارم حالت پروانه ای