خانم های گل سلام ظهر تون بخیر ببخشید من فر اریستون برقی توکار دارم اما متاسفانه جوجه گردان ندارد و تا الان هر چند بار با درجات مختلف مرغ شکم پر گذاشتم بازم بعد دوونیم ساعت هنوز کامل نپخته اگه تجربه ای برای پخت مرغ کامل در فر بدون جوجه گردان دارید ممنون میشم بهم بگین و یا اگه جوجه گردان خانگی خوب میشناسید معرفی کنید چون بچه های من عاشق مرغ شکم پر هستن ممنونم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مرغ شکم پر روفکرنکنم بشه بزاری توی سیخ گردان،مرغ متوسط بزار توی سینی فرماتوی سینی فرشکم پر درست می کنیم فرگازمون سیخ گردان هم داره ولی برای شکم پراستفاده نمی کنیم
بعد آن قسمت زیرین مرغ هم خوب پخته میشه؟من اونم امتحان کردم با دمای ۲۰۰بازم بعد دو نیم ساعت ریزش نپخت ...
مرغ روازکمرمیزاری توی فریا ازطرف سینه؟
مرغ کوچک باشه بهتره قبلی که بزاری توی فر دورشو کامل بازیر پوستش آبلیمو وزعفرون وادویجات بزنه که بو نداشته باشه
مرغ کوچک باشه بهتره قبلی که بزاری توی فر دورشو کامل بازیر پوستش آبلیمو وزعفرون وادویجات بزنه که بو نداشته باشه قبل اینکه بزاری توی فرباچاقوچندتابرش بزن روی سینه مرغ که مغزپخت بشه
شعله پایین زیر گاز وکم کم کن یه ۲ساعت تا ۱.۵بزاره که خوب بپزه
عریزم یک وقت ازدستم ناراحت نشی که گفتم سرچ کنی آموزشش هست منظورم این بود که من که گفتم مرغ روی کمربزار، سرچ کنی هم توی آموزشاش مرغ روروی کمرمیزاره که خیالت راحت بشه