2777
2789

دکتر باید تجویز کنن.

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

مشاوره انلاین داشته باشین از اسنپ دکتر 

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترباید تشخیص بده و برات تجویز کنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

عوارض داره برو دکتر 

همه بهم میگفتن برو دکتر سر خود الپرازولام میخوردم اما بهتر نمیشیم رفتم دکتر قرص داده یه دونه خوردم الان دوباره نوبت ویزیتمه نمیخوام قرص و یه طوری ام می خوردم یه طور دیگه 

کجا باید عضو شم چجوری

https://snapp.doctor/speciality/?noadd&utm_source=snapp&utm_medium=retargeting&utm_campaign=10195325473&utm_term=%2Bاسنپ%20%2Bدکتر%20%2Bثبت%20%2Bنام&utm_content=455663410210&utm_adgroup=100842298526&utm_audience=kwd-1065352636783&gclid=EAIaIQobChMIksbZ_PC98gIVB6p3Ch0cbA-0EAAYASAAEgIPcfD_BwE

پول ندارم برم دکتر

در حد ویزیت  حتی؟ 

اخه بدون نسخه هم‌که نمیدن داروخانه ها .

پول ندارم برم دکتر

عزیزم سعی کن همیشه خوب فکنی. داروهای افسردگی بدجور عوارض دارن. خواهر من بعد مصرف داروهای آرامبخش ده جور مرض دیگه بهش اضافه شده.مثلن شوهرت دو شب میادخونه. فکر نکن داره خیانت میکنه. به خودت بگو با دوستاش گرم حرف شده. پنچر شده ماشینش و... از طریق صحبت با روانشناس... و استراحت و خوابیدن زیاد برای خودت آرامش بخر... دور خودت رو خلوت کن... کارهایی که دوست نداری حتی اگر زورت کردن انجام نده... اتاق جدا برای استراحت خودت داشته باش... در سکوت کامل بخواب... ..متاسفانه قرص هاش بینهایت عوارض دارن