2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بابام اول گرفته بود شایدم بچه های دوساله چون تب کردن😔

می دونم سختته جواب بدی عزیزم ،ولی می شه بپرسم چند روز قبلش تب کردن بچه ها ؟الان روز دومه بچه های من تب کردن ،می خوام بدونم خدایی نکرده پدرم چند روز بعد ممکنه مبتلا شه 

می دونم سختته جواب بدی عزیزم ،ولی می شه بپرسم چند روز قبلش تب کردن بچه ها ؟الان روز دومه بچه های من ...

عزیزم میدونم ترسیدی منم بندگان خدارو سوال پیچ میکردم حق داری

دقیقا شبی ک بچم تب کرد با ترس و لرز ب مادرم زنگ زدم گفتم داداسم ک تب نکرده گفت نه ولی فرداش تب کرد بابام دوروز بعد با خارش گلو تست داد و مثبت شد همه اینا تو سه روز اتفاق افتاد منو شوهرم غروب بچه ها و مادرمو بردیم متخصص کودکان و بابام بعد جواب تست دوروز قرنطینه بود اخخخخخ ک فقط صداشو پشت در اتاق میشنیدم

بعد دوروز هیچ متخصصی جواب نمیداد دقیقا یک روز و نیم خودش وقت گرفته بود وقت دادن هفته بعد سه شنبه من ی متخصص دیگه گرفتم گفت غروب بیاد دقیقا یک روز و نیم قرنطینه بود بعد رفتن متخصص تقریبا شب بود ک متخصصه گفت صب بیا وقت نمیشه بعد بابام ب شوهرم گف منو ببر بیمارستان اونجا اکسیژن مادر پدرمو گرفتن از بابام هبتاد بود نگهس داشتن و مامانم و گفتن برو 

این اخرین دیدارشون😔

عزیزم میدونم ترسیدی منم بندگان خدارو سوال پیچ میکردم حق داری دقیقا شبی ک بچم تب کرد با ترس و لرز ب ...

الهی بمیرم برای دلت ،کاملا مهربونی قلبت و شکستگی دلت رو از پشت کلماتت حس می کنم ،داغ سنگینی به دلت نشسته ،انشالله که خدای بزرگ به حق صاحب این شبا به دلتون آرامش و صبر بده ،

تو داغ دیدی خدا بهتر صداتو می شنوه ،برای سلامتی پدر و مادر منم دعا کن ،من غیر از اونا هیچ کسو تو دنیا ندارم 🙏😔

عزیزم شما فاویپیراویر مصرف کردین ؟اثر داشت؟

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

عزیزم خونسردی خودت حفظ کن ،تا میتوانی بگو پدرت ومادرت اب ومایعات بخورن ،،خودت وبچه هات تو یک اتاق جدا باشین میاین بیرون ماسک بزنید دستشویی که میری با الکل ضدعفونی کن من اینکار را کردم که میگم خداروشکر بقیه نگرفتن