2789
عنوان

کیا حسودن؟😐😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یک حسودم  اینو بگم ک همه تو زندگیاشون مشکل دارن  اما ادم حسود اینطوری نیس ک به همه حس ...

عزیزم چرا باید فحش بدیم آره خب منم یا همه تو همچین موقعیت هایی باشیم که طرف به نا حق یا خوردن حق ما به جایی رسیده حق حسودی که هیچ حق اینو داریم بریم موهاشون رو از ته بکنیم چون مطمئنیم که اون ناحقه و خودمون رو گول نمی زنیم 

بعدشم اگه واقعا اینطوریه ک حسود نیستی اگه هم هستی فکر نمی کنم زمین خوردن کسی رو بخوای 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
وااای من اصلا درکشون نمی کنم وقتی می‌تونه باهات خوب باشه و مهربون در عین حال ذهنشم آروم باشه چرا این ...

چه بدونم😕 هربار منو میبینه هزار جور متلک بارم میکنه و از خونه و زندگیمون ایراد میگیره تا لذت ازش نبریم. اونوقت پیش خواهرشوهرم گفته بود غصه‌ی اینو میخورم که چرا من اون همه مستأجری و بدبختی کشیدم تا بعد از سی سال به اینجا رسیدم، اونوقت فلانی از راه نرسیده نشسته روی خونه و زندگی آماده😐 گفتم آخه به اون چه ربطی داره🤦 خب شوهرم من شغلش بهتر بوده و دیرتر از شوهر اون ازدواج کرده. من خودم یکی از دوستام با یه پسری ازدواج کرد پسره اینقدر ثروتمنده که در تصور ما هم نمیگنجه، همین که عقد کرده بودن بعد از دوسه روز نامزدش مسافرت بردش ترکیه. بخدا من هربار استوریاشو میدیدم کلی براش آرزوی خوشبختی میکردم، هیچوقتم خودمو با اون مقایسه نکردم چون خیلی مسخره‌ست اینکه خودتو با دیگران مقایسه کنی😐

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
من حسودنیستم امایه جاری دارم که باتیکه هاش خیلی اذیتم کرده ازخداخواستم توموقعیت هایی که من مسخره میک ...

اوه اوه خدا بهت صبر بده دوری کن از همیچین ادمایی

چه بدونم😕 هربار منو میبینه هزار جور متلک بارم میکنه و از خونه و زندگیمون ایراد میگیره تا لذت ازش نب ...

وایییی دقیقا اون حسودی میکنه به جایی که هستی سعی کن دوری کنی و اینا 

بخدا اگه بشه این تفکرات رو حفظ کرد انسان به ی زندگی با آرامش میرسه

عزیزم چرا باید فحش بدیم آره خب منم یا همه تو همچین موقعیت هایی باشیم که طرف به نا حق یا خوردن حق ما ...

من برادرشوهرم موقع ازدواج هم خونه داشت هم ماشین من همسرم صفرصفرحالاجاریم هرجامیشینه میگه من عرضه داشتم زندگی جمع کردم یااگه کسی بهم چیزی بده(ازروترحم نه عوض چیزی که بهش دادم)میگه خداروشکرمااینقدداریم که نیازنباشه کسی چیزی بهمون بده گاهی اینقدحرف بارم میکنه که. میگم خدایایه کاری کن زندگیش مثل من بشه تابفهمه من چی میکشم

من حسودنیستم امایه جاری دارم که باتیکه هاش خیلی اذیتم کرده ازخداخواستم توموقعیت هایی که من مسخره میک ...

لعنتیا، چرا جاری‌ها اینقد حسودن آخه؟! من جاری وسطیم همیشه تشویقش میکردم میگفتم ادامه تحصیل بده هنوز جوونی و این حرفا، اونوقت اون اینقدر بیشعوره که رشته‌ی منو مسخره میکرد🤦 جاری حسود زندگی آدمو حروم میکنه. اونوقت خدا میدونه من تا حالا به اندازه‌ی سر سوزنی به هیچکدومشون حسودی نکردم. جاری بزرگه‌م هنوز دو هفته‌ست اومدیم توی خونه‌ی جدیدمون کابینت و وسایلامونو هزار جور مسخره کرد که چرا ندادین طراح براتون طراحی کنه و کابینتاتون قشنگ نیست و کولرتون خوب نیست و... . وقتی که برگشتیم شوهرم گفت خدا لعنتش کنه چقدر حسود و بی شخصیته

من خیلی اذیت شدم خیلی شباباحرفاش گریه کردم

منم خیلی، تازه الان دچار وسواس فکری شدید شدم روزگارم داغونه، شب وروز به حرفاش فکر میکنم و خودخوری میکنم😔

منم خیلی، تازه الان دچار وسواس فکری شدید شدم روزگارم داغونه، شب وروز به حرفاش فکر میکنم و خودخوری می ...

من قبلامثل شمابودم اینقدحرفاش برای خودم تکرارمیکردم تامثل روانی هاباشوهرم وبچم بدرفتاری میکردم الان چندوقت سعی میکنم کمترببینمش اگه توجمعی هم باشه زیادباهاش هم کلام بشم اگه حرفی بزن جوابش میدم 

من قبلامثل شمابودم اینقدحرفاش برای خودم تکرارمیکردم تامثل روانی هاباشوهرم وبچم بدرفتاری میکردم الان ...

خیلی سخته😞