2789
عنوان

کیا حسودن؟😐😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 41 پست

همسایه ی مامانم یک زن حدود۵۰ و خورده ای سالِ ک دخترش و پسراش و ...ازدواج کردن 

ب دختر همسایمون ک نامزد شده بود حسودی میکرد ک چرا نامزدش خونه داره ماشین داره و....ینی سر مامانمو خورده ک شانسو ببین و فلان😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اصلا به هیچ عنوان به کسی تو عمرم حسادت نکردم چون خوشحالی و موفقیتش منم خوشحال میکرد قضاوتشون نمیکنم ...

اره ولی خیلی بده که بدونی یکی ی جا با فاصله هم حتی بدت رو میخواد من نمی تونم هضم کنم واقعا 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسایه ی مامانم یک زن حدود۵۰ و خورده ای سالِ ک دخترش و پسراش و ...ازدواج کردن  ب دختر همسایمون ...

مام ازین همسایه ها زیاد داریم یا مثلا تو همین تاپیکککککککککک ها مثلا یکی میاد میگه فلان کسم یا خودم رفتیم ی کشور دیگه آقا با هم جمع میشن طرف رو به رگبار می‌بندن که فلان فلان شده حتما فلان کرده...

فرشته ام باشی هستن کسایی که حسودی کنن  حسود بودن تو ذاتشونه نمیتونن پیشرفت کسیو ببینن بترکه چ ...

اره ولی خیلی سخته بدونی واسه ی عده ای که حتی بدی نکردی بدت رو میخوان زمین خوردنت رو میخوان ...

وای دقیقاً جاری بزرگه‌ی منو داری توصیف میکنی اسی🤢 رودر رو جوری باهات حرف میزنه که همه فکر میکنن آدم خیلی خوش عقیده‌ایه، اما توی دلش اینقدر حسوده که نگو. حالم از آدمای حسود بهم میخوره🤮

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋

من یک حسودم 

اینو بگم ک همه تو زندگیاشون مشکل دارن 

اما ادم حسود اینطوری نیس ک به همه حسادت کنه .من کسایی ک بهم بد کردن از موفقیتشون اذیت میشم .چون پیش خودم میگم این لایق اون نعمت نیست.میدونم فکرم درست نیست .ولی معمولا ادما اونطرف قضیه رو نمیبینن ک چه بوی در حق کسی کردن ک طرف از پیشرفتشون ناراحته ...شاید حتی به راحتی دل شکستن

مثال بزنم براتون من خونه ندارم پول هم نداریم حالا حالاها بخریم خوب همه اطرافیان خونه دار میشن نوش جونشون .ولی واقعا یه نفر ک پولمونو پس نداده و خونه خرید دلم شکست از اینکه خدا به اون داده و به من نداده ......

هرچی فوش هم بدین خودتونید ....ریپ نکنید

وای دقیقاً جاری بزرگه‌ی منو داری توصیف میکنی اسی🤢 رودر رو جوری باهات حرف میزنه که همه فکر میکنن آدم ...

وااای من اصلا درکشون نمی کنم وقتی می‌تونه باهات خوب باشه و مهربون در عین حال ذهنشم آروم باشه چرا اینکار هارو میکنن چرا راه سخت و بد رو انتخاب میکنن