2777
2789
من دیروز رفتم دکتر ، دکتری که خیلی تعریفش شنیده بودم مطبش که خیلی شولوغ بود کلی نشستم تا نوبتم شد بعدم که رفتم پیشش اون پارچه ی نازکی که روی تخت معاینه میکشن رو عوض نمیکرد!!! در صورتی که اکثر دکترا بعده هر مریض عوض میکنن! بعدشم که از دستگاه فلزی استفاده میکرد! وقتی دستگاههای یک بار مصرف پلاستیکی هست چرا باید از فلزی استفاده کنه که آدم چندش بشه!!؟؟
آره خودت یک بار مصرف میبردی یا بهش میگفتی هرچند بعضیا انقدر ناراحت میشن
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه تارا جونم دکتره قبلی من واسه هر مریض عوض میکرد!! رو اون پارچه هر زنی میخوابه! با هر مشکلی! بعدم اون دستگاههای فلزی درمیاورد همونطوری کثیف مینداخت تو یه سطله فلزی!! اصلا چندشم شد حالا بهم گفته که باید 3 جلسه ی دیگم برم پیشش موندم چیکار کنم!
به منشی بگو یا دستیارش بعضی از این مطبا خودشون منبع آلودگین (( آخه شما که این همه پول ویزیت میگیرین مگه پارچه یک بار مصرف چقدر میشه)) یعنی میخوان هزینه به صفر برسه و سودشون به صددرصد
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥