_h_ebr_ مدیر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 9305 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 7092 بازدید | 61 پست سلام خوبین؟میگم من ۴۰ روز پیش کرونا و ۴۰ روز قرنطینه بودم الان اکیم!بی بی چک زدم مثبت بود من عقدم من قاطیم توروخدا یعنی چی الان یعنی امکان داره الکی مثبت باشه؟ و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙 1400/05/28 | 18:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_h_ebr_ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 9305 بارداری احتمالا نگین توروخدا😂نمیدونم ذوق کنم یا گریه میدونم اگ باشم حکمتیه ولی واقعا خطرناکه خیلی هم کرونا هم ابروم و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
ziziglo عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 1934 نگین توروخدا😂نمیدونم ذوق کنم یا گریه میدونم اگ باشم حکمتیه ولی واقعا خطرناکه خیلی هم کرونا هم ابروم زودتر برید سرخونه زندگیتونمنم امروز بیبی چکم مثبت شد دوتا خط پررنگ افتاد ۱۶ روز موعدم میگذره واسه سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟
_h_ebr_ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 9305 زودتر برید سرخونه زندگیتون منم امروز بیبی چکم مثبت شد دوتا خط پررنگ افتاد ۱۶ روز موعدم میگذره مبارکت باشه خوشگل جان😍شما ازدواج کردین؟اخه من گفتم بعد کرونا جشن بگیرم چون عقدمم ساده بود☹ و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
tafita عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 5142 الان ک روستام ولی دعا کن نباشه میترسم ب شوهرمم بگم نترسبعش بگواز خونه بابات که نیاوردی دسته گل جفتتونه گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️
مهسا۱۳۹۳ عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5938 احتمال داره به خاطر داروهات مثبت شده باشه به هر حال حتما برو آزمایش بده اگه نبود که هیچ ولی اگه بارداری هدیه خدا رو با تمام وجود قبول کن خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
_h_ebr_ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 9305 نترس بعش بگو از خونه بابات که نیاوردی دسته گل جفتتونه ☹☹☹خجالت میکشم واقعا و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
_h_ebr_ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 9305 احتمال داره به خاطر داروهات مثبت شده باشه به هر حال حتما برو آزمایش بده اگه نبود که هیچ ولی اگه بارد ... چشم گلم میرم یکی دیگ میگیرم امشب هرجور شده میگم و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
avazebahari عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 3799 😭😭😭کاشکی نباشه استرس نده حالا شنبه برو دکتر یه ازمایش بده.اگر بودی برو یه حا معتبر برو بندازش😕😔 بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
ziziglo عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 1934 مبارکت باشه خوشگل جان😍شما ازدواج کردین؟اخه من گفتم بعد کرونا جشن بگیرم چون عقدمم ساده بود☹ خیلی ممنون عزیزم همچنیناره تقریبا ۳سالهاخه کروناس جشن بگیری ک خدایی نکرده مریض بشین؟ ساده برو سر خونه زندگیت واسه سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟
_h_ebr_ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 9305 استرس نده حالا شنبه برو دکتر یه ازمایش بده.اگر بودی برو یه حا معتبر برو بندازش😕😔 وای ن دل ندارم گوشت و جونمو بکشم و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
_h_ebr_ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 9305 خیلی ممنون عزیزم همچنین اره تقریبا ۳ساله اخه کروناس جشن بگیری ک خدایی نکرده مریض بشین؟ ساده برو سر ... چ بگم والا دلم میخاد شوهرم انقدر بزنم خفه شه بمیره بلاخره ارزو داشتم الان باید بشم ی گوریل چاق جا ی عروس خوشگل و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
دخترمغروربلندپرواز۲ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 1329 چشم گلم میرم یکی دیگ میگیرم امشب هرجور شده میگم چند وقته عقدی ؟جلوگیریت با چی بود؟
ziziglo عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 1934 چ بگم والا دلم میخاد شوهرم انقدر بزنم خفه شه بمیره بلاخره ارزو داشتم الان باید بشم ی گوریل چاق جا ی ... واسه سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟
_h_ebr_ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 9305 چند وقته عقدی ؟جلوگیریت با چی بود؟ پارسال اردیبهشت عقد کردمطبیعی اقا میگفت عمرا چیزی بشه ای بگم خدا چیکارش نکنه و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
دخترمغروربلندپرواز۲ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 1329 پارسال اردیبهشت عقد کردم طبیعی اقا میگفت عمرا چیزی بشه ای بگم خدا چیکارش نکنه من ۵ماهه عقدم طبیعی جلو گیری کردم الان ۸روزه عقب انداختم استرس دارم