2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 7091 بازدید | 61 پست
نگین توروخدا😂نمیدونم ذوق کنم یا گریه میدونم اگ باشم حکمتیه ولی واقعا خطرناکه خیلی هم کرونا هم ابروم

زودتر برید سرخونه زندگیتون

منم امروز بیبی چکم مثبت شد دوتا خط پررنگ افتاد ۱۶ روز موعدم میگذره

واسه سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زودتر برید سرخونه زندگیتون منم امروز بیبی چکم مثبت شد دوتا خط پررنگ افتاد ۱۶ روز موعدم میگذره

مبارکت باشه خوشگل جان😍شما ازدواج کردین؟اخه من گفتم بعد کرونا جشن بگیرم چون عقدمم ساده بود☹

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙

احتمال داره به خاطر داروهات مثبت شده باشه به هر حال حتما برو آزمایش بده اگه نبود که هیچ ولی اگه بارداری هدیه خدا رو با تمام وجود قبول کن

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
احتمال داره به خاطر داروهات مثبت شده باشه به هر حال حتما برو آزمایش بده اگه نبود که هیچ ولی اگه بارد ...

چشم گلم میرم یکی دیگ میگیرم امشب هرجور شده میگم

مبارکت باشه خوشگل جان😍شما ازدواج کردین؟اخه من گفتم بعد کرونا جشن بگیرم چون عقدمم ساده بود☹

خیلی ممنون عزیزم همچنین

اره تقریبا ۳ساله

اخه کروناس جشن بگیری ک خدایی نکرده مریض بشین؟ ساده برو سر خونه زندگیت 

واسه سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟
خیلی ممنون عزیزم همچنین اره تقریبا ۳ساله اخه کروناس جشن بگیری ک خدایی نکرده مریض بشین؟ ساده برو سر ...

چ بگم والا دلم میخاد شوهرم انقدر بزنم خفه شه بمیره بلاخره ارزو داشتم الان باید بشم ی گوریل چاق جا ی عروس خوشگل