2777
2789
عنوان

یه سوال

160 بازدید | 32 پست

کسایی که تیزهوشان قبول شدن برای کنکور هم تاثیر داره؟😶

آخه شنیدم تاثیر داره من نمیدونستم راسته؟

بعد شرایط مدرسه های تیزهوشان ششم چجوریه؟

حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶‍♀️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی آزمون نه ولی خب خودشون معلمای خوب دارن

اها منظور این بوده معلم های تیزهوشان برای کنکور بهترن برای بچه ها؟

توی ازمون نه تاثیری نداره شما حاشیه شهر درس بخون ولی خوب بخونی و تست کارکنی کنکور اسونه

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

من تیزهوشان بودم..نه تاثیری نداره

ولی اینکه معلم خوب داری و کلا جو مدرسه رقابتیه احتمال قبولیت تو کنکور بیشتره

البته ناگفته نماند خب کسایی هم که قبول میشن یه ذره باهوشترن و خب اینم باعث میشه امار قبولی مدرسه بیشتر باشه

من تیزهوشان بودم..نه تاثیری نداره ولی اینکه معلم خوب داری و کلا جو مدرسه رقابتیه احتمال قبولیت تو ک ...

اهااا

من تیزهوشان بودم..نه تاثیری نداره ولی اینکه معلم خوب داری و کلا جو مدرسه رقابتیه احتمال قبولیت تو ک ...

باهوش نیستن میزان کسایی که تیزهوشن توی تیزهوشان شاید به ۵ ۶ نفر برسه بقیشون سخت کوشن

باهوش نیستن میزان کسایی که تیزهوشن توی تیزهوشان شاید به ۵ ۶ نفر برسه بقیشون سخت کوشن

سخت کوشی هم مهمه

اتفاقا تو مدرسه من اکثرا باهوش بودن به معنای واقعی اما فقط چند نفر سخت کوش بودن..بقیه یه جورایی درسو ول کرده بودن بعد از قبولی

البته که واسه قبولی سخت کوشیشون ملاک اوله..ولی خب باهوش بودنشونم کاملا دخیله

البته من ورودی سال ۹۰ ام..این حرفایی که میزنم مال اون موقع اس که تیزهوشان واقعا ندرسه خاصی بود...الان فک کنم نثل قبل نیست.ازمون ورودیشم در پیتی شده