2777
2789
عنوان

خوابشو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 37 پست
ولی اونی ک من دوسش دارم حتی تولدمم تبریک نمیگه یعنی اصلا نمیدونه کیه چ برسه به هدیه و ... شاید باور ...

یروزی به این فکرای مسخرت میخندی میگی عجب گیجی بودم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
یروزی به این فکرای مسخرت میخندی میگی عجب گیجی بودم

ای کاش زودتر اون روز برسه چون دیگه واقعا کم اوردم خستههه شدم حتی دعا‌کردم برای یکی دوهفته با من باشه بعدش خودم تمومش میکنم که دیگه حسرت داشتنشو نخورم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقا من خیلی اعتماد بنفس دارم کلی هم پسر بهتر از اون دوروبرم هست که واقها دوسم دارن ولی من فقط اون ...

وقتی نمیخوادت و تو آویزونی.این اسمش اعتماد ب نفس نیست😑😑

تعریف اعتماد بنفس رو برام تغیر دادی😂😂😂😬

شاید بگی نه من آویزون نیستم اونوقت من میگم این مست مربوط به اون دسته بود و بیخود ریپ زدی🤚🏻

چه نکو طریق باشد...که خدا رفیق باشد🤍
اتفاقا من خیلی اعتماد بنفس دارم کلی هم پسر بهتر از اون دوروبرم هست که واقها دوسم دارن ولی من فقط اون ...

تاپیکاتو خوندم ک گفتی خواستگتر نداری و پسره بهت گفته گمشو و بلاکت کرده خواستم بگم خیلی آویزونی 😕

خدافظ🤚🏻

چقد بی ادبی سرت تو کار خودت باشه

در ضمن کسی که میاد تاپیک میزنه ینی زندگیشو میکنه تو چشم بقیه پس ما سرمون به کار خودمونه.بهتره یکم از اون کله ات استفاده کنی بعد ریپ بزنی از کارای دنیا فقط چسبیدن به پسرا رو بلدی انگار😒

بی ادب بودن دو هیچ از آویزون پسرا بودن بهتره

تاپیکاتو خوندم ک گفتی خواستگتر نداری و پسره بهت گفته گمشو و بلاکت کرده خواستم بگم خیلی آویزونی 😕 خ ...

من چیزی نگفتم که اینجوری حرف زدی ولی تو این روز عاشورا به حق امام حسین تا وقتی زنده ای عشق و حس نکنی و خوشی نبینی که امروز بیخودی اشک منو دراودی ریپ نزن 

من چیزی نگفتم که اینجوری حرف زدی ولی تو این روز عاشورا به حق امام حسین تا وقتی زنده ای عشق و حس نکنی ...

اشک که سهله کاش بمیری که اینقدر راحت دیگرانو نفرین میکنی آویزونه بدبخت

@نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2     این خانم به من فحش دادن و پ ...

خیلی بدبختی

من اگه لغو کاربری هم بشم ناراحت نیستم 

ولی اینو بدون با اینکارا بدبختی خودت جبران نمیشه

این که پسره نگات نمیکنه عقده اشو سر من خالی نکن

درضمن من فوحش ندادم اول شما شروع به نفرین کردی که اونم ب حرف گربه سیاه بارون نمیباره.و به خودت بر میگرده چه بسا که برگشته فقط کافیه به زندگی فلاکت بارت نگاه کنی

@نی_نی_یار_شب  

با تشکرات فراوان🌱