2777
2789
عنوان

خوابشو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 37 پست
خفه چ ادم بی ادبی هستی فک کنم امثال شما فقط میان تو سایت دل بشکن و برن ،خدا جوابتونو بده

سلام لطفا با ادبیات مناسب پست بذارین با احترام بی توهین دفعه بعد دسترسیتون بسته میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اشک که سهله کاش بمیری که اینقدر راحت دیگرانو نفرین میکنی آویزونه بدبخت

پست خودتون رو ندیدم دفعه بعد اینطوری پست بذارین قطع میشین با احترام بی توهین پست بذارین

پست خودتون رو ندیدم دفعه بعد اینطوری پست بذارین قطع میشین با احترام بی توهین پست بذارین

نفرین کرد خب🥺

بخدا اون اول نفرین کرد حقشپ بود کسی که اینقدر راحت نفرین میکنه😕🤕

چه نکو طریق باشد...که خدا رفیق باشد🤍

پستم هست نینی یار جون همون پستی که خانوم کنکوری ریپلایش کرده من اینو گفتم منو نفرین کردن

پستم هست نینی یار جون همون پستی که خانوم کنکوری ریپلایش کرده من اینو گفتم منو نفرین کردن

عزیزم حتی بهتون توهین میکنن جواب ندین بهشون احترام بذارین بی توهین جواب بدین ولی پستشون رو گزارش بزنین ما بهشون تذکر میدیم

عزیزم حتی بهتون توهین میکنن جواب ندین بهشون احترام بذارین بی توهین جواب بدین ولی پستشون رو گزارش بزن ...

اصلا بحث توهین نیست این خانومی ک من شمارو زیر پستش تگ کردم رو من اصلا باهاش حرف نزدم😅

ولی کاربر کنکوری نفرین کرد هرچند کسی که نفرین میکنه اول بر میگرده به خودش ولی منو از کوره در برد🥺

مرسی که تذکر دادین چشم😅💖🌱🍹

من چیزی نگفتم که اینجوری حرف زدی ولی تو این روز عاشورا به حق امام حسین تا وقتی زنده ای عشق و حس نکنی ...

سلام تو سایت نفرین کردن ممنوع هست مگه پیرزن 80 ساله هستین خب حرف بزنین دلیل بیارین قانع کنین قانع بشین نفرین چیه اخه