2821
2789
تف من بود شتاب دار پرتاب کردم😂

بیا پاکش کن

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیز کن.اسمتو عوض کن.عن چوچک.جانی ی جوریه

هیچ جوری نیس😐😐😑😑😑🔫🔫🔫🔪🔪🔪

مهربون سابق هستم   یک عدد عاشق جانی دپ       جذاب لعنتی 😁😍😍😍😍😍😠😍😍😍😍😍       کاربر خانم هستم                                                عکس پروفایلمو میبینی!؟😍 یه لحظه دیدم عکس  پروفایلم تایید شده قلبم لرزید ، قلبم لرزید وقتی لبخندشو دیدم😃😃😍                                                          تاب تاب عباسی................. خداا خستم از بازی........ دنیا چقدر تابم داد............... کاشکی منو بندازی.....  
دیگه ولش کن تو این گرما خودش بهتر میشه 

بیا پاکش نکردی پام رف توش

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)