روز بیستم هنوز یه کم سرفه دارم شوهرم روز ۱۸ هنوز بستریه
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من روز ۱۵ ولی باد کولر بهم میخوره سرفه میکنم یا گتهی یهو گلوم خارخار میکنه و سرفه میکنم خیلی حس بدیه ولی حس بویایی و چشایی و سرفه های زیادم برطرف شد خداروشکر ولی هنوز نمیدونم چرا خوب کامل نمیشم اشتهامم مث قبل نشده
با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
[QUOTE=203872857]من روز ۱۵ ولی باد کولر بهم میخوره سرفه میکنم یا گتهی یهو گلوم خارخار میکنه و سرفه میکنم خیلی حس بدیه ...[/QUOعلایم دیکه نداشتی ؟؟؟؟سرفه هات خلط دار بود ؟؟؟؟داذو وی میخوردی ؟؟؟اکسیژن خونت چجوری بود؟
اها شما سرفه هم داشتی همراه با خلط بود ؟؟؟؟؟درکیری ریه داشتب اکسیژن خونت رو چند بود
بله سرفه با خلط کم. درگیری ریه زیر ده درصد. اکسیژن دور و بر ۹۳. ولی کم کم رو به بهبود بودم . شوهرم خلط خونی و تب بالا داشت که دیگه بستری شد