2821
2789
عنوان

بیاید ریا کنید

152 بازدید | 23 پست

سلام مهربون‌ها💕

بیاید از کارهای خوبی که انجام دادید تعریف کنید تا بقیه هم تحت تاثیر قرار بگیرن

نترسید ریا نمیشه فرهنگ سازی میشه💕

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از اندکک پولی که داشتم به خیریه کمک کردم 

هرچند اگر ی روزی اونقدر استقلال مالی پیدا کنم حتما خیلی بیشتر به خیریه ها کمک میکنم

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

ضایعاتمو نمیدم ماشین ضایعات 

همرو میدم به اینایی که میان تاکمرتو سطل آشغالها😔

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

برای اینکه دیگرانم انجام بدن میگم قصد ریا ندارم از یه بچه گربه و مادرشیطون نگهداری می کنم از پشت بوم اومدن  البته خیلی بد غذان خیلی ام  لاغرن غذای گربه نمی خورن

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
از اندکک پولی که داشتم به خیریه کمک کردم  هرچند اگر ی روزی اونقدر استقلال مالی پیدا کنم حتما خ ...

ان‌شاءالله خدا بهترین‌ها رو سرراحت قرار بده💕

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید

خیلی وقته کار خوبی نکردم🥲  بچه که بودم چقدر اهمیت میدادم به این چیزا چی شد یهو

همه از سنگ شدیم انگار

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 

از کلاس بر میگشتم یکم راهم دوره خیلییی گشنه ام بود مامانم زنگ زد گفت ناهار نداریم یه چیز بخور تو راه 

رفتم فسفودی یه پیتزا سفارش دادم داشتم میمیرم از گشنگی آماده شد اومدم بخورم یهو دیدم یه خانوم پشت در وایستاده بچه اش خیلییی ناز داره نگاه میکنه معلوم بود نمیتونن بعد به یه آقایی گفت میشه واسه بچم غذا بخری؟اونم نخرید 

انقدررر ناراحت شدم غذای خودمو همونجوری دادم بهشون اصلا در جعبه شم باز نکرده بودم پولم نداشتم یکی دیگه بخرم هعییی🥺💔

این تنها کار خوبیه که یادمه تو این نزدیکی

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792