2777
2789
عنوان

بیاید ریا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 23 پست

من چیزی برا کمک هیچوقت نداشتم متاسفانه همیشه تو حسرت و درموندگی بزرگ شدم و الانم همینم ویار به چیزی دارم که حتی نمیتونم بخوابم از بس اذیتم😓

شوهرم هم میگه شکم توش سنگ بندازی پر میشه اصلا اهمیت نمیده😭

امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💖

به پیرزنه کمک کردم وسیله خوراکی خریدم برا خونه  اش.چند مدت بعد دیدم باز تو فروشگاه یکی دیگه هم براش داشت خرید میکرد متوجه شدم پیرزنه متکدیه و شایدم اصلا نیازمند نبود از اون موقع کار خوب نکردم

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مدتیه لیاقتش نصیبم نشده

اما دوران مجردیم ۱۰ تا ۱۵ درصد درآمدم رو صرف امورخیر می‌کردم

از اول می‌گفتم اگر فلان پروژه رو بگیرم n درصد درآمدم رو صرف فلان کار می‌کنم و هیچ‌وقت هم زیرش نمیزدم

کاش دوباره لایق باشم

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

به پیرزنه کمک کردم وسیله خوراکی خریدم برا خونه  اش.چند مدت بعد دیدم باز تو فروشگاه یکی دیگه هم ...

حیف که خاطره بدی شده برات

منم اینجا به یک نفر کمک کردم و بعد فهمیدم اشتباه کردم

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید

من چیزی برا کمک هیچوقت نداشتم متاسفانه همیشه تو حسرت و درموندگی بزرگ شدم و الانم همینم ویار به چیزی ...

ان‌شاءالله حل میشه عزیز دلم💕

از کلاس بر میگشتم یکم راهم دوره خیلییی گشنه ام بود مامانم زنگ زد گفت ناهار نداریم یه چیز بخور تو راه ...

شاید به چشم‌ خودت نیاد ولی واقعاً خیلی کار بزرگیه

حقوقمون کمه و دانشجوییم ولی دو تا بچه ی بدسرپرست تحت پوششمون هستن

ان‌شاءالله ده‌ها برابرش وارد زندگیت بشه عزیزم💕

شاید به چشم‌ خودت نیاد ولی واقعاً خیلی کار بزرگیه

عزیزم🥺❤️

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
مدتیه لیاقتش نصیبم نشده اما دوران مجردیم ۱۰ تا ۱۵ درصد درآمدم رو صرف امورخیر می‌کردم از اول می‌گفت ...

ان‌شاءالله خدا بیشترش رو بهت بده💕

اگر دوست داشتی بیشتر از جزئیات کارهات تعریف کن