2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه برو خونه مامانت بمون

1184 بازدید | 27 پست

شوهرم اصلا اهل خیانت نیست ازین جهت خیالم راحت ، اما ی اخلاق بدی ک داره به شدت دهن بین ،به شدت حرف بقیه روش تاثیر می‌ذاره ی دوست داره ک زنش همش چپ و راست می‌ره خونه مامانش همش شام و نهار اونجاس ، شرایطش با من فرق داره رفتار پدرش ، جوونی مادرش و...

اونوقت چون میاد شوهرش پیش شوهر من همش پز میده ما شام امشب خونه پدر خانومم هستیم و...

شوهر من فکر می‌کنه منم باید همش برم خونه بابام ، بابت هر چیزی هی میگه خوب برو خونه مامانت بمون منم شب میام ویا امروز منو به صدجور بهونه گذاشته خونه مامانم خودش رفته هیئت تو کونش عروسی ،خونه مامانم بودن بد نیستا می‌دونم خیلیا شاید بگید از خدات باشه و ....اما چیزی ک هست من اصلا خونه مادرم راحت نیستم اره اگر راحت بودم آرامش داشتم اوکی بود ، اما اصلا آرامش ندارم ، عصبی میشم به شدت ، مادرم مسن فقط غر میزنه دستور میده همش با پدرم دعوا می‌کنه ، بابامم ک نگم همش داد و بیداد وشبم ک شوهرم بخواد بیاد هزار مدل حرف می‌شنوم از بابام ک بگو نیاد بالا بگو بیاد جلو در دنبالت و....

شوهر من هیچ کدوم ازینا رو نمی‌فهمه فقط میگ برو خونه مامانت ، بعدم ک بگم نمیرم فکر می‌کنه بی پشت و پناهم منت خونش می‌ذاره سرم میگ اره هیچ جا جز اینجا راهت نمیدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو خونه بابام نمیرم 

بگو دوست دارم همش پیش تو باشم ، میری خونه بابات هی زنگ و پیام بده که دلم واست تنگ شده و...

برمیگردی خونه خودتون بگو خیلی خوشحالم که پیشتم و... 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
نگو خونه بابام نمیرم  بگو دوست دارم همش پیش تو باشم ، میری خونه بابات هی زنگ و پیام بده که دلم ...

اصلا براش مهم نیست میگه بهت سخت میگذره معلومه هیچ جا خونه من نمیشه بعد ک دعوا میشه میگ برو قصر بابات

اصلا براش مهم نیست میگه بهت سخت میگذره معلومه هیچ جا خونه من نمیشه بعد ک دعوا میشه میگ برو قصر بابات

خوب بهش بگو معلومه که سختمه هر کی تو خونه خودش راحت تره این ی واقعییتیه

حرف آخرو همیشه خدا میزنه