2777
2789

نه هم گوشتش قرمزه هم چربه التهاب رو زیاد میکنه گوشت سفید مثل مرغ بدون چربی بهش بده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ما گفتن همه چی بخورید بیمارستان هم بودیم همه غذایی بهمون دادن ولی حلیم یکم سنگینه چون کرونا روی گوارش تاثیر میزاره ممکنه اذیتش کنه.شیره گوشت بلدرچین و سوپ بلدرچین مفیده توش گشنیز و کدو سبز و جو و یکم گندم هم بریزید

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
مرسی🌺

حلیم طبعش سرد هست بیمار کرونایی باید مواد غذایی با طبع گرم بخوره 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم