2777
2789

به پسره گفتم من سرطان دارم  از نوع خوش خیم هاش  باید عمل بشم به شوخی پسره خیلی گریه کرد گفت من میخوامت تمام 😫

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه استارترمیشه لطفا برای خوب شدن پسرم صلوات یا حمد بخونید

فردا عاشوراس.لطفا خیلی دعاش کنید

مشکل ژنتیکی داره

خیلی ممنون❤️

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اونم فهمیده دروغ گفتی خواسته تلافی کنه

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

از نوع بدخیماش  اشتباه تایپی بود 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

الان دیگ خز شده منم قبلا ب خاستگاارام میگفتم از بس تباه و دیوانه بودم یادمه دوتاشون چقدر گریه کردن یکیشون ک باهم دوس بودیم تو راهنمایی خاستگاریمم اومده بود ولی خو تا فهمید یادمه افتاد و فشارش اومد پایین چقدر گریه کرد خخخخ. یکیشونم ک الان هف ساله باهاشم ب شدت عاشقشم وقتی بهش گفتم باورش شد و هرچی وسیله واس کارش داشت فروخت ک پولشو بدع بمن واس درمان و تو خیابون نشسته بود زارزار گریه... ولی بعد فهمید دروغ گفتم ب روم نیاورد ‌ولی دوس پسر قبلیم وقتی فهمید گفت خیلی بی انصافی

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 
🤣🤣😂😂اشکال نداره پسر نمی فهمه زود یادش میره بیخیال

ببخشید عزیزم

تو اون‌تاپیک ازت راجع به اینکه کارت چیه و چجوری موفق شدی پرسیدن ولی جواب ندادی

میشه اینجا جواب بدی؟؟؟

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷