2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم قبول ندارم

179 بازدید | 9 پست

شوهر من ی رفتاری داره منو زده کرده از هئیتشون ، هیچ روزی نشد بخاطر من مغازش ببنده هیچوقت نشد بگم زودتر بیا بی منت بیاد ، اما رییس هییتشون تا لب تر کنه میدوووه پیشش ، برا امام حسین می‌دونم اما امام حسین فقط یجا نیست که ، ما نذری داریم نیاز مرد باشه کمکمون ، منم و مادرم دست تنها ، امسال بهش گفتم اگر نمیای کمکم بگو موادش بدم به نیازمند ، گفت نه هستم تا آخرش هستم گفتم خب تو ک همش اونجایی چجوری میخوای کمک ما باشی گفت نه میام هستم ، حالا ک رسید به روز نذری میگه به من چه نذر شماس من اونور درگیرم ، تا همین الان من و مامانم همه کاراش کردیم تا فردا ، اونوقت آقا تا یک شب هیئت هستن بعدم تشریف میارن لنگ دراز کنه جلو کولر بخوابه فردا هم ک ما می‌خوابم ساعت یک تازه شروع کنیم ک آقا باز نیستن ک کارای سنگین بلند کوتاه کردن داره ، فقط موقع پخشش میاد بیاد منت بذاره سرمون ک اونم باز می‌بره هیئت خودشون پخش کنه ، بعضی موادش مامانم گفته بود بخره ک چندروز سر همین هیئت و کاراش بحث کردم باهاش گفت اصلا به من چه ک پول بدم برا نذر شما ، منم بهم برخورد عین پولی ک زده بود براش واریز کردم ، انقد دلخورم ک می‌خوام بگم نبر هیئتتون پخش کن فقط میخوای باد کنی جلو رییس هییتتون اما هیچ کاری نکردی برامون ، انگار نذر ما برا خودمون فقط ، و نذر اصل و امام حسین فقط اونجایی ک این میره ، خیلی دلم شکسته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یکیشو دارم

یه بداخلاق که پای ثابت هیئت و نذریه

عشقش زیارت کربلاس

نماز اول وقتش ترک نمیشه

و من میگم همیشه ثواب اینا همش میشه مال من

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
ولی جبران می‌کنه برات

والا الان چند روز انقد فشار روم بوده ک عصبی شدم هر سال سر این نذری منو به غلط کردن میرسونن چون مادرمم دست و پا ندارع فقط دستور میده

نه اینکه بخاطرهیئت شوهرتون ناراحتتون کنه

خیلی دلخورم به حدی رسوندتم ک دیگه کم آوردم بد و بیرا به هیبت و بانی هیبت گفتم بهش ، بدش اومد میگ تو دین و ایمون نداری برا همین خدا نازا کرده تو رو 

خیلی دلخورم به حدی رسوندتم ک دیگه کم آوردم بد و بیرا به هیبت و بانی هیبت گفتم بهش ، بدش اومد میگ تو ...

تجربه خودمو میگم ثواب شمابخاطر تحملتون بیشترازشوهرتون خیلی بیشتر.امام حسین طوری جبران می‌کنه که آرزو میکنین ایکاش شوهرتون همه سال می‌رفت هیئت

تجربه خودمو میگم ثواب شمابخاطر تحملتون بیشترازشوهرتون خیلی بیشتر.امام حسین طوری جبران می‌کنه که آرزو ...

نه خیلی بهم زور اومده هم پولش براش زدم هم دلم میخواد تو هیچیش نباشه پیشمون