2777
2789

میخوام از شوهرم تست اعتیاد بگیرم . خواهر شوهرم میگه تند تند تست بگیر اگه چیزی هم باشه چشمش بترسه دیگه نکشه 😥

۴ بار تست گرفتم فقط سری اول مثبت بود که تازه از زندان اومده بود میخواستم طلاق بگیرم ولی گف غلط کردم و دیگه نمیبینی مثبت بشه و فلان ....

زندان رفتنش هم سر مواد بود ولی میگه واسه این نیس دوستش براش پاپوش دوخته ...

نگین طلاق بگیر ازدواجه دوممه شرایط طلاقم ندارم 😔 

با دلای پاکتون برام دعا کنین تو این شبا عزیزان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اینا یه روشایی بلدن که تست ادارشونم مثبت درنیاد.فقط یهویی ازش بگیر نزار بفهمه

اره واسه همین این کیت ها خیلی خوبن میخوام از خواب بیدار شد برم همراهش دسشویی نمونه ادرار بگیرم از. اون اقاهه که خریدم گف وقتی میره دسشویی بگو نمونه بده وگرنه میگه دسشویی ندارم یکم صبر کن شاید چیزی بخوره معلوم نشه

احساس میکنم دنیام به اخر رسیده 

این افکار ماست 

با همه ی نا امیدیهایی که داری 

پاشو به خودت برس 

خونتو مرتب کن اسپند دو کن 

غذای خوشمزه بپز بزار بوی غذا بپیچه تو خونت 

هم خودت به زندگی امیدوار میشی هم شوهرت سعی میکنه قدر زندگیشو بدونه 

انشالله بازم تستش منفیه 

ولی بهش اعتماد کنی بهتره اینکه بخوای ازش هرروز تست بگیری بهش حس خوبی نمیده و میفهمه بهش بی اعتمادی 

بهش بگو بهت اعتماد دارم که زندگیمونو دوست داری و سمت این چیزا نمیری 

اگه بچه داری بگو تو باید الگوی بچمون باشی و همون حرفایی که همه ی خانوما بلدن 

عزیزم همه چی بهخودت بستگی داره 

ما هم معتاد داشتیم توی فامیل و نزدیکان 

باورت نمیشه خیلیاشون تحمل کردن و شوهراشون رو درست کردن الا خدارو شکر زندگیشون از این رو به اون رو شده 

توی این روزها برات حال خوب و ارزو میکنم  

روحتون شاد مادرم،،برادرم  
این افکار ماست  با همه ی نا امیدیهایی که داری  پاشو به خودت برس  خونتو مرتب کن اسپ ...

خداروشکر عزیزم خیلی امیدوارم کردی بچه ندارم ۲ ساله عقدم خونه گرفتیم قراره بعداز محرم و صفر عروسی کنیم دست و دلم به هیچ جا نمیره ولی خودش همش میگه بریم خونمون درس میشم منم توکلم بخداس

خداروشکر عزیزم خیلی امیدوارم کردی بچه ندارم ۲ ساله عقدم خونه گرفتیم قراره بعداز محرم و صفر عروسی کنی ...

نه تورو خدا به بهانه ی عروسی کردیم درس میشم نرو تو خونه اش.بخدا من ده ساله گرفتارم خیلی مرد میخواد که بتونه ترک کنه .درست فک کن ببین میتونی زجر زندگی با یه معتادو تحمل کنی

🤔
نه تورو خدا به بهانه ی عروسی کردیم درس میشم نرو تو خونه اش.بخدا من ده ساله گرفتارم خیلی مرد میخواد ک ...

عزیزم شوهر شماهم معتاده ؟ 

من ازدواج دومم هس چجوری طلاق بگیرم اخه 😢😭

عزیزم شوهر شماهم معتاده ؟  من ازدواج دومم هس چجوری طلاق بگیرم اخه 😢😭

بله ولی خب الان چندروزیه باز ترک کرده .امسال ۱۰۰ بار افتاده و ترک کرده باز به ماه نکشیده رفته کشیده خیلی سختی کشیدم چون دوسش دارم چون بهترین مردیه که دیدم چون دوسم داره ولی این اعتیاد لعنتی داره زندگیمو ازهم میپاشونه.تورو خدا اگه بهش امیدی نداری نرو زیره یه سقف خیلی سخته

🤔
بله ولی خب الان چندروزیه باز ترک کرده .امسال ۱۰۰ بار افتاده و ترک کرده باز به ماه نکشیده رفته کشیده ...

ببخشید عزیزم میشه بگی چی مصرف میکنه ؟ شوهر من که اصلا زیر بار نمیره