2777
2789
شما هم سعی کن حرفی نزنی که بهش بر بخوره لج کنه یجایی یکمی از حقت کوتاه بیا یجایی پای حقت بمون مثلا ب ...

منم دقیقا همین هارو میگم همیشه بهش 

قبول میکنه بعد میره فکر میکنه هی زیر حرفش میزنه 

بهترین حالت ممکن برای یه خانمی که از پس مخارج خودش بر میاد طلاق توافقیه هم شانس ازدواج مجدد داره هم ...

خدا کمک کنه 

پدر و مادرش گفتن نمیزارن به اونجاها برسه و توافقی میان جلو

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حضانت با شماست فقط قاضی برای پدر حق دیدار بیشتری میزنه مثلا اگه برای قاضی ثابت بشه زن مقصره و قصد جد ...

عزیزم ببخشید وقت شمارو هم میگیرم 

این میگفت بهم که من اصلا بچه رو ازت نمیگیرم ولی حضانت دائم هم نمیدم یه وقت بچه رو برداری ببری خارج 

منم گفتم باید حضانت بدی وگرنه مهریه رو نمیبخشم 

این نمیخواد بچه رو بگیره ولی حضانت نمیده اما من ترسم از اینه همه چیزم و ببخشم بعدش بیاد بچه رو ببره

حضانت با شماست فقط قاضی برای پدر حق دیدار بیشتری میزنه مثلا اگه برای قاضی ثابت بشه زن مقصره و قصد جد ...

من فقط ترسم. از اینه 

وکیل بهم گفت میتونی مهرت و ببخشی تا زمانی که نخواد بعد 7 سالگی بچه رو ازت بگیره 

وکیل گفت در محضر قید میکنیم به محض اینکه خواست بعد 7 سال بچه رو بگیره میتونی مهرت و بزاری اجرا

عزیزم ببخشید وقت شمارو هم میگیرم  این میگفت بهم که من اصلا بچه رو ازت نمیگیرم ولی حضانت دائم ه ...

حضانت تا 9 سالگی با شماست بعد از اونم اگه کارشناس بهزیستی تشخیص بده که به سلامت روحی و روانی بچه بخاطر دوری مادر لطمه ای وارد میشه حضانت رو به پدر میدن اما بچه با مادر زندگی میکنه با حق دیدار پدر از اون نظر خیالت راحت باشه تو قانون جدید خیلی به وضعیت روحی بچه اهمیت دادن حتی سن دختر رو برای حضانت تا 9 سال گذاشتن 

عزیزم ببخشید وقت شمارو هم میگیرم  این میگفت بهم که من اصلا بچه رو ازت نمیگیرم ولی حضانت دائم ه ...

خواهش میکنم خوشحال میشم کمک کنم . من میگم بجای این همه راه سخت یه بار دیگه بهم فرصت بدین بهم کمک کنین تا رفتار ها خصلت های  اشتباهتون رو عوض کنین بزرگترین ایراد ماها اینه که بلد نیستیم چطور با هم حرف بزنیم یا گفتگو کنیم بلد نیستیم چطور تو موقعیت ها چه رفتاری بکنیم هر دو طرف فقط یه چیز یاد گرفتیم تو هر برخوردی مقابله کنیم یه بار بشین با شوهرت حرف بزن اگه ذره ای احساسات و احساس مسولیت داشته باشه حتما تلاش میکنه تا خودشو عوض کنه باید اول یاد بگیرین که بهم احترام بزارین کاری که منو همسرم بلد نبودیم 8 سال خواستم با حرف و مشاوره بهش یاد بدم اما نشد یعنی نخواست که یاد بگیره چون مشکلش چیزه دیگه ای بود برا اینکه به هدفش برسه نباید یاد میگرفت شما هم اول با هم تنهایی حرف بزنین حتی بچه رو هم برا چند ساعت بزار خونه مادرت همین امشب بگو بیاد خونه بگو بیا خودمون در مورد ساختن این زندگی یا خراب کردنش تصمیم بگیریم هرچی که هست زندگیه منو توست فقط بیارش خونه یه لباس خوب یه میز خوب بچین اصلا تو یه بشقاب غذا بکش با هم حرف بزنین از دوست داشتن از عشقی و امیدی که شب عروسی داشتین از خیلی از اتفاق های خوب به خدا با اینکه همسرم در حقم بدترین کار ممکنو کرد اما بازم دلم براش یه ذره شده دلم فقط میخواد کاش بود فقط بود با تمام بدی هایی که میکرد دلم برا خونه برا هرشب  که چیپس و پفک و تخمه میاوردم مینشستیم با چایی و بیسکویت میخوردیم یه ذره شد دلم واسه لحظه ای که میخواستم صبح از خونه برم بیرون دلم نمیومد که ازش جدا بشم همش میگفتم یه دقیقه دیگه بغلت کنم بعد میرم و خیلی چیزای دیگه یه ذره شد اینقدر که هروقت بهش فکر گریم میگیره اینا رو گفتم تا بدونی اگه الان همه تلاشتم بکنی اما بعد طلاق بازم این فکر که کاش بیشتر تلاش میکردم اذیتت میکنه به بچه فکر کنین به اینده بچه که ارزش نداره بخاطرش درست زندگی کنین

من فقط ترسم. از اینه  وکیل بهم گفت میتونی مهرت و ببخشی تا زمانی که نخواد بعد 7 سالگی بچه رو از ...

رو مهریه زیاد مانور نده چون راه های زیادی وجود داره که بتونه قصد مهریه رو کم کنه میتونه به ماهی یه تومن یا حتی کمترم برسونه که اونم به راحتی می تونه بده 

خواهش میکنم خوشحال میشم کمک کنم . من میگم بجای این همه راه سخت یه بار دیگه بهم فرصت بدین بهم کمک کنی ...

همه این کارارو کردم عزیزم نمیشه

کاری که نباید و کرده و من دیگه نمیتونم

به مادرم دست درازی کرده یعنی قصد داشته

این اتفاقی نیست که بخاطرش یه زندگی با یه بچه خراب بشه با یه معذرت خواهی و رفتار خوب بعد از معذرت خواهی و یکمی زمان همه چی درست میشه

آخه ما میخوایم توافقی جداشیم میگه بچه پیشت باشه تا هروقت بخوای اما حضانت نمیدم نمیدونم چکارکنم

حضانت تا ۷ سال با مادر هست از ۷ تا ۹ با پدر بعدش خودش انتخاب میکنه با کدوم تون باشه