2777
2789
عزیزم یعنی مطمئن باشم؟؟  چون قبلا میگفت توافقی الان احساس میکنم میخواد اذیتم کنه و نمیخواد توا ...

اگه این کارو کرد شما باید تا اخرش بمونی کم نیاری خرجتو با مایحتاج زندگیت با اونه احتمالا شوهرت تو خونه و ورودی خونه دوربین میزاره اگه نذاشت خودت باید بزاری یجوری که نفهمه اونوقت میتونی بعد چند ماه شکایت کنی که شوهرم یا نمیاد یا اگه میاد هیچ رابطه عاطفی و جنسی نداریم برای دادگاه رابطه جنسی از همه چیز مهمتره اگه یکی از زوجین بتونه ثابت کنه که از طرف همسرش این رابطه دچار اشکاله میتونه براحتی درخواست طلاق بده

میتونه تا 5 سال طلاقت نده حتی اگه شما تمکین نکنی . عدم تمکین شما هم یه برگ برنده برای اون  اون ...

اتفاقا رفته از وکیل پرسیده دقیقا همین چیزایی که شما گفتی و گفت گفت میتونم اذیتت کنم میتونم نزارم بری سرکار میتونم نزارم از خونه تکون بخوری میتونم مجبورت کنم سیستان و بلوچستان ببرمت واسه زندگی و..... اما من نمیخوام به زور بر گردی منم گفتم برو عدم تمکین بگیر بیا با مامور منو ببر میام یه بلایی سرت میارم خودت فرارکنی بری میگه من نمیخوام اذیتت کنم اما اگه بخوام میتونم منم گفتم 10 سال هم طول بکشه طلاقم و میگیرم خانوادش اومدن صحبت کردن ازم خواهش کردن یک ماه فکر کنم و بعد تصمیم بگیرم حدودا 5 روز پیش 

بعد گفتن اگه تصمیمت همین بود توافق میکنیم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه این کارو کرد شما باید تا اخرش بمونی کم نیاری خرجتو با مایحتاج زندگیت با اونه احتمالا شوهرت تو خو ...

مادرش و خودش نمیتونن بچه نگه داره مادرش محاله نگهداره و پدر مادرش همون روز هم که اومدن گفتن بچه واسه مادره و از این حرفا

اما من خودم هم کار دارم هم خونه دارم هم از همه نظر صلاحیت دارم مگه قانونا بچه تا 7 سال واسه من نیست؟؟ 

اگه این کارو کرد شما باید تا اخرش بمونی کم نیاری خرجتو با مایحتاج زندگیت با اونه احتمالا شوهرت تو خو ...

من اصلا مهریه نمیخوام بخوره تو سرش سگ خورد

من فقط طلاق میخوام و بچم و همین

میتونه تا 5 سال طلاقت نده حتی اگه شما تمکین نکنی . عدم تمکین شما هم یه برگ برنده برای اون  اون ...

همش امید دارم اذیتم نکنه چون اصلا حوصله ی دادگاه رفتن و بلاتکلیف موندن و ندارم

من اصلا مهریه نمیخوام بخوره تو سرش سگ خورد من فقط طلاق میخوام و بچم و همین

نمیدونم مشکلتون چیه و کی مقصره یه قانونی هست که ادما نوشتن توش حق و ناحقم زیاد میشه اما یه قانونی هست که نه تو این دنیا حق و ناحق میشه نه اون دنیا قانون وجدانه و چرخ روزگار اگه پیشه وجدانه خودت حق با شماست که تا اخرشم بری وجدانت ارومه اگه که باعث این ظلمی که در حق بچه هات و همسرت میشه بعد طلاق و حقی که ازشون گرفته میشه شما هستی که ...

همش امید دارم اذیتم نکنه چون اصلا حوصله ی دادگاه رفتن و بلاتکلیف موندن و ندارم

اگه نخواد طلاق بده که تا 1 سال اول ماهی چند جلسه دادگاهی تازه اگه دادگاه مشاوره نفرسته 

من اصلا مهریه نمیخوام بخوره تو سرش سگ خورد من فقط طلاق میخوام و بچم و همین

همونطوری که شما بچه رو میخوای اونم میخواد و اگه ثابت بشه که عدم تمکین از طرف شماست قاضی برای دیدار فرزند برای پدر تا هفته ای 3 شبانه روز کامل هم  میزنه تا وقتی حضانت به پدر برسه

همونطوری که شما بچه رو میخوای اونم میخواد و اگه ثابت بشه که عدم تمکین از طرف شماست قاضی برای دیدار ف ...

اون نمیتونه نگه داره مادرش هم نگه نمیداره براش 

مطمئنم... 

فقط میخواد منو بترسونه 

قراره بعد این یک ماه خانوادش بیان و تمومش کنن توافقی اما من میترسم رو حرف اونا حرف بزنه

خدا ازش نگذره از امام حسین خواستم فقط کمکم کنه

یعنی ممکنه بچه رو بهش بدن؟؟؟ اگه عدم تمکین بگیره؟؟ 

حضانت با شماست فقط قاضی برای پدر حق دیدار بیشتری میزنه مثلا اگه برای قاضی ثابت بشه زن مقصره و قصد جدایی داره هم تو مهریه به مرد کمک میکنن هم تو حکم دیدار فرزند پدر حق داره بچشو ببینه فقط زمانش دست قاضیه حتی اگر پدر اعتیاد داشته باشه تا زمانی که اعتیادش از نظره قانون اعتیاد مضر تشخیص داده نشه شما حق درخواست طلاقو نداری اعتیاد مضر یعنی شغلشو از دست بده از پس  مخارج بر نیاد ترک منزل کنه یا کارتون خواب بشه یا از نظر روانی دچار مشکل باشه بخاطر مصرف مواد یا هر چیزه دیگه ای که بازم دادگاه بعد از دادخواست شما اونو میفرسته کمپ و 6 ماه فرصت داره که ترک کنه بعد از اون اگه دوباره مصرف کنه تازه باید ببینی قاضی چه حکمی میده 

اون نمیتونه نگه داره مادرش هم نگه نمیداره براش  مطمئنم...  فقط میخواد منو بترسونه  ...

بهترین حالت ممکن برای یه خانمی که از پس مخارج خودش بر میاد طلاق توافقیه هم شانس ازدواج مجدد داره هم از استرس های دادگاه و تنش های زمان طلاق راحت میشه بدترین دوران زندگی برای یه زن یا مرد با احساس و با وجدان از روزی شروع میشه که از همسرش از لحاظ عاطفی و جسمی بخاطر یه سری مشکلات اخلاقی و رفتاری  جدا میشن تا روز طلاق بعد از خوندن صیغه طلاق کمی به ارامش میرسن چون خدا یه سری رو تو صیغه طلاق قرار داد که با خوندنش. مهر و محبت از دل هر دو طرف تا حده زیادی بیرون میره همونطوری که با خوندن خطبه عقد هوا و هوس میره کنار دوست داشتن می مونه یه محبتی تو دل هر دوطرف میوفته

اون نمیتونه نگه داره مادرش هم نگه نمیداره براش  مطمئنم...  فقط میخواد منو بترسونه  ...

شما هم سعی کن حرفی نزنی که بهش بر بخوره لج کنه یجایی یکمی از حقت کوتاه بیا یجایی پای حقت بمون مثلا برای بچه بگو تو پدرشی هم تو حق دیدنه بچه رو داری هم بچه باید پدرشو ببینه قانون برای سلامت روحی وجسمی بچه بخاطر وابستگیش به مادر گفته بچه تا 9 سالگی با من باشه این دلیل نمیشه که  نتونین همدیگه رو ببینین و همینطور برای من بعد 9 سالگی اگه تو دادگاه تعهد بدی که بعد 9 سالگی منعی برای دیدار منو بچه نباشه و هر وقت بچه یا من خواستیم همو ببینیم اجازه بدی منم تا 9 سالگی این اجازه رو میدم درسته که او به گفته شما همسره بدی بود اما شاید پدره خوبی برای بچش باشه همیشه تو هر طلاق هردو طرف مقصر هستن یکی بیشتر یکی کمتر فقط کافیه با وجدان زندگیو رفتارمونو یه مروری بشه