2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اونم اگر مشکل اخلاقی یا اعتیاد داشته باشه با تو هست تا سن قانونی که خود بچه تصمیم بگیره 

آخه ما میخوایم توافقی جداشیم میگه بچه پیشت باشه تا هروقت بخوای اما حضانت نمیدم

نمیدونم چکارکنم

کارشناس میفرستن اون شرایط زندگی رو میبینه از لحاظ اخلاقی هم باید تایید بشید

آهان اوکی ممنونم

ما توافقی داریم جدا میشیم میگه بچه تا هروقت میخوای پیشت باشه حضانت نمیدم اصلا هم ازت نمیگیرم مهریه رو باید ببخشی در ماه هم هرچی داشته باشم خرج بچه میدم

آهان اوکی ممنونم ما توافقی داریم جدا میشیم میگه بچه تا هروقت میخوای پیشت باشه حضانت نمیدم اصلا هم ا ...

حتما با وکیل مشورت کن شاید داره این جوری نرم باهات راه میاد که مهریه رو ببخشی

کارشناس میفرستن اون شرایط زندگی رو میبینه از لحاظ اخلاقی هم باید تایید بشید

میخوام فقط از شرش راحت شم اما وکیل هم بهم میگه با این شرایط توافق نکن میگه چون مشکلی نداری تا 7 سال بچه واسه تو هست اما نمیخوام بیفته سر لج که منو بکشونه تو دادگاه پاسگاه چون اونجوری نمیتونم راحت ازش جداشم چون سند و مدرکی از کاراش ندارم و دادگاه مطمئنم بهم حق نمیده

حضانت دختر تا 9 سالگی با مادر وبعد از 9 سالگی هم اگر کارشناس بهزیستی تشخیص بده که سلامت روح و روانی و جسمی  کودک با بودن کنار مادر حفظ میشه کودک با مادر زندگی میکنه اما حضانت از حیث قانونی به پدر داده میشه

حضانت دختر تا 9 سالگی با مادر وبعد از 9 سالگی هم اگر کارشناس بهزیستی تشخیص بده که سلامت روح و روانی ...

عزیزم یعنی مطمئن باشم؟؟ 

چون قبلا میگفت توافقی الان احساس میکنم میخواد اذیتم کنه و نمیخواد توافقی بیاد جلو میگه من هرکاری میکنم زندگیمون به هم نخوره و از این حرفا

آیا میتونه طلاقم نده؟ دارم دیوونه میشم به خدا

عزیزم یعنی مطمئن باشم؟؟  چون قبلا میگفت توافقی الان احساس میکنم میخواد اذیتم کنه و نمیخواد توا ...

میتونه تا 5 سال طلاقت نده حتی اگه شما تمکین نکنی . عدم تمکین شما هم یه برگ برنده برای اون  اون حکم ازدواج مجدد میگیره اما همچنان تا 5 سال بی دردسر طلاقت نمیده هر سه ماه هم عدم تمکین میزنه با مامور میاد دنبالت بعد 5 سال شما میتونی درخواست طلاق بکنی که بازم 2 سال طول میکشه روش اذیت کردنه شما هم اینطوره که میگه بیا زندگی کن دوست دارم و از این حرفا بعد یا میبرتت تو همون خونه ای که بودین یا به احتمال زیاد یه خونه اجاره میکنه در حد خیلی معمولی یا عرف که پایین ترین امکاناتو داره حتی نیاز به میز نهار خوری و گاز فر و مایکروفر نیست یه خونه ای که از نظر قاضی قابل سکونت باشه اونوقت شما حق خروج از منزل بدونه اجازه از شوهرتو نداری حتی هیچ کسیو نمیتونی بدونه اجازه بیاری اگه ثابت کنه ازت شکایت میکنه روزها که محل کارشه شبها هم یجایی یه کاره نیمه وقت پیدا میکنه برا دادگاه مدارک میبره اونوقت شما فقط اسم شوهرت روته اینقدر اینکارو میکنه تا خسته بشی خودت درخواست طلاق بدی مهرتو ببخشی بچه رو بدی بری یا تا سنی که حضانت برسه به اون بعد طلاقت میده