بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو فامیلمون هممون قد بلندیم اکثرا مخصوصا مادری ولی تو جامعه حقیقتا کیف میکنم از همه بلندتر ...
😥من فقط اینجا دیدم تعریف میکنن از قد بلند ولی اینجا به من میگن دراز چقد دغدغه برا ازدواجم دارم که قدش بلند باشه
خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️
کفش پاشنه بلند اینکه شوهر م قدش خیلی ازم بلندتر باشه بغلی و ریز جثه قشنگه شماره پام کوچکتر میبود الان ۳۹ و گاهی ۴۰ قدم ۱۶۳ یا ۱۶۵ البته مطمئن نیستم تو بهداشت ۱۶۳ خونه ۱۶۵ شدم
خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️
وا من جز نی نی سایت و یکی دوبار اینستا هیچ وقت بدی از قد بلند نشنیدم بعد الا مامانم از ...
اونجوری قشنگه ولی من از مامانم چند سانت بلندترم همش میترسم شوهر قد بلند بهم نرسه😣