2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم دیگه شوخی بود من برای خانم بالا ۱۷۰ خوشم نمیاد 

من خودم واسه خانم متوسط دوس دارم..هم گاهی کوچولو محسوب شه😀،هم گاهی پاشه بلند بپوشه..خودم کفش پاشنه بلند دوس دارم خیلی

اللهم صل علی محمد و ‌ال محمد🦋
بله كاملا مشخصه عزيرم من شوخي كردم ولي ممنون كه گذاشتي عالي هستي  خدا حفظت كنه

عزیزمی ممنونم 😍❤

ن اینجا خ تپل بودم وزنمو بگم باورتون نمیشه ولی بهم مشخص نیس 

الا لاغر شدم خودم خ بیشتر میپسندم 

من تو فامیلمون هممون قد بلندیم اکثرا مخصوصا مادری  ولی تو جامعه حقیقتا کیف میکنم از همه بلندتر ...

😥من فقط اینجا دیدم تعریف میکنن از قد بلند ولی اینجا به من میگن دراز   چقد دغدغه برا ازدواجم دارم که قدش بلند باشه

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
من خودم واسه خانم متوسط دوس دارم..هم گاهی کوچولو محسوب شه😀،هم گاهی پاشه بلند بپوشه..خودم کفش پاشنه ...

من حسرت این کفشای پاشنه بلند به دلم مییمونه چون اصلا سایز پام پیدا نمیشه بخاطر قدم سایز پامم بزرگه

😥من فقط اینجا دیدم تعریف میکنن از قد بلند ولی اینجا به من میگن دراز   چقد دغدغه برا ازدواجم دا ...

وا 

من جز نی نی سایت و یکی دوبار اینستا هیچ وقت بدی از قد بلند نشنیدم 

بعد الا مامانم از خودم بلندتره خب بابام از مامانم بلندتره 

عموم و زنعمومم همینطور 

الا پسرعموم حداقا پونزده سانت ازم بلندتره

بابا پسر بلند خ زیاده 

من خودم واسه خانم متوسط دوس دارم..هم گاهی کوچولو محسوب شه😀،هم گاهی پاشه بلند بپوشه..خودم کفش پاشنه ...

دقیقا احسنت منم نظرم همینه با اینکه قدم متوسط رو به بالاس ولی از خیلی خانمای فامیل بلندترم همه میگن بلندی یه چند نفر هستن ۱۷۰ هستن کمن

من اصلا دوست ندارم به چه دلیل دوست داری؟ 

کفش پاشنه بلند   اینکه شوهر م قدش خیلی ازم بلندتر باشه   بغلی و ریز جثه قشنگه   شماره پام کوچکتر میبود  الان ۳۹ و گاهی ۴۰    قدم ۱۶۳ یا ۱۶۵ البته مطمئن نیستم تو بهداشت ۱۶۳ خونه ۱۶۵ شدم

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
دخترا تا سن ۲۰ یا ۲۱ سالگی جای رشد دارن  قدت چنده مگه عزیزم

۱۵۰ با افتخار 🙈😍

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!
وا  من جز نی نی سایت و یکی دوبار اینستا هیچ وقت بدی از قد بلند نشنیدم  بعد الا مامانم از ...

اونجوری قشنگه ولی من از مامانم  چند سانت بلندترم   همش میترسم شوهر قد بلند بهم نرسه😣

من حسرت این کفشای پاشنه بلند به دلم مییمونه چون اصلا سایز پام پیدا نمیشه بخاطر قدم سایز پامم بزرگه

🥺🥺🥺عیب نداره،بجاش قدو بالا داری که جذابیت خودشو داره😍

اللهم صل علی محمد و ‌ال محمد🦋