سلام سلام ب روی ماهتون
آغا جوووونم براتون بگه تجربیاتی ک در مورد کرونا داشتمو میخوام اینجا بگم شاید ب درد کسی بخوره 😊❤️
من سردرد شدم شدید بعد بویایی و چشاییمو از دست دادم خداییش یادم میفته مو ب تنم سیخ میشه 😖
ن اینکه بیماریش سخت باشه نه استرسش خیلی کشنده س هر لحظه فک میکردم الانه ک جناب عزراییل بیاد و بگه خلاص 😢
من طب پزشکیو خیلی قبول دارم اما در کنارش طب سنتیم بش ایمان دارم حالا بماند ک پزشکا ب معتقدان طب سنتی میگن علف خوار و فلان و پزشکا باز ب طب سنتیا فحش محش میدن والا بوخودا خب چی میشه با هم رفیق شن و مردمو از این بحران نجات بدن 🙄🙄🥺🥺
سرتونو درد نیارم رفتم دکتر هرکی میومد یه عالمه داروی مشابه ب همه میداد حتی اوناییکه علایم کرونا نداشتن باز داروی کرونایی مث ازریترومایسین فارینات ناپروکسن تاوانکس ویتامین سی و دی و.... بهشون میداد و خلاصه با کوله باری از داروی مشابه همه رو بدرقه میکرد
آقا ما اومدیم خونه داروهارو خوردیم چشمتون روز بد نبینه کلا داشتم رخت از این دنیا میبستم 🥴🥴
داروهارو بجز مکملات گذاشتم کنار یه دیگ پر از سوپ جو با فلفل دلمه ای و کلی گشنیز و جعفری درست کردم همش میخوردم دم نوش بابونه و آویشن و عناب و شیرین بیان و سپستان درست میکردم انقد میخوردم ک نگو یه دارو هم از یه متخصص گیاهان دارویی برای آسم پسرمم گرفته بودم اونم روزی چن مرتبه میخوردم یعنی مث آب رو آتیش بود صب ک بیدار میشدم ژل رویالو با جوشونده جینسینگ قاطی میکردم یه تقویت کننده عالیه تو نت هم سرچ کنین میاره 🤪
داروی امام کاظمم مرتب استفاده کردم
لیمو تازه رو با آب رقیق میکردم کمی نمک دریا اضاف میکردم میخوردم
خدارو شکر کروناهه شرمنده شد گفت آقا اینو ول کنیم بریم تا نابود تر نشدیم 😂😂 چن روزه خداروشکر خوب شدم
اما بعد تنگی نفس عصبی گرفتم ک گفتن شکرتیغال و زردچوبه خوبه با بخور سرکه و گلتب و جوهر نعناع اینارم انجام دادم خداروشکر بهتر شدم بعد دیدم کم خونیم شدید شده ک اونم شربت خونساز چند شیره با ارده و عسل خوردم بهتر شدم
اما الان تنها مشکلی ک دارم خلط پشت گلویه ک یه کم اذیتم میکنه بنظرتون چ جوری از شرش خلاص بشم 🥴🥴