2777
2789
عنوان

درمان کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 23 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه مرجان جون من خودم قبلا هم نارسایی قلبی داشتم و تپش قلبمم همیشه بالاس وقتی استرس بگیرم تنگی نفس ب ...

نگران نباش من با تنگیه نفست کاری ندارم عزیزم کلاً بعد از کرونا احتمال لخته شدن خون زیاده و بیشتر افراد دچار سکته میشن جدا از شرایطت گفتم حواست به این موضوع هم باشه البته اگر پیاده روی زیاد میکنی و تحرکت بالاست خیالت راحت

تنگی نفست هم با توجه به اینکه ریه ات درگیری نداشته بخاطر کم خونی و ضعف عمومیته که تحت تاثیر همین ویروس لعنتیه

انشاالله که هرچه زودتر خوب خوب بشی گلم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
نگران نباش من با تنگیه نفست کاری ندارم عزیزم کلاً بعد از کرونا احتمال لخته شدن خون زیاده و ...

قربونت مرجان جون مرسی از راهنماییای خوبت واقعا معلوم نیس این کرونای لعنتی با بدن چیکار میکنه آثارش تا مدتها قشنگ محسوسه 🥴🥴

قربونت مرجان جون مرسی از راهنماییای خوبت واقعا معلوم نیس این کرونای لعنتی با بدن چیکار میکنه آثارش ت ...

خدا خودش به هممون رحم کنه واقعاً اینی که من میبینم به غیر از عواقب کوتاه مدتش مطمئناً عواقب بلند مدت اقتصادی روحی و جسمیه غیرقابل جبرانی داره 

اگر هم الان کرونا نابودمون نکنه استرسش حتماً تو کوتاه مدت داغونمون کرده و میکنه

خیلی مراقب خودت باش مهربونم💗💗💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
خدا خودش به هممون رحم کنه واقعاً اینی که من میبینم به غیر از عواقب کوتاه مدتش مطمئناً عواقب بلند&nbs ...

فداتم من عزیزکم واقعا استرسه از خود کروناهه کشنده تره من وقتی مریض بودم مث میت افتاده بودم میرفتم تست میزدم منفی میشد روحم تازه میشد و جون میگرفتم باز میومدم میگفتن تستا خطا دارن و باز میت میشدم تا آزمایش و سی تی انجام دادم خداروشکر اثری از ویروس نبود اوکی اوکی شدم 

فداتم من عزیزکم واقعا استرسه از خود کروناهه کشنده تره من وقتی مریض بودم مث میت افتاده بودم میرفتم تس ...

خداروشکر عزیزه دلم
مراقب باش الان بدنت ضعیفه ها
💗💗💗

چشم مهربونم ان شاءالله ک شمام همیشه تنتون سالم باشه و لبتون خندون😘😘❤️❤️

قربونت برم ممنون از دعای قشنگت 🥰😘😘😘💗💗💗