2777
2789
لزوما همه نمیگیرن!! تا الان دو ساله که اومده از جمعیت جهان ۲۰۰ میلیون گرفتن تقریبا انشاالله با واکس ...

منکه میگم تانکشه هممون رودست بردارنیس🤣

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط کسایی که فامیل دوست آشنا نزدیکان نگیرن حس نمیکنن مثل شما

من خودم پنج روز تو خونه افتادم تستمم کثبت شذه کاملا حس میکنم  مبارک گفتم از بابت اینکه هنوز اینجایی پنج روز کامل تمام استخونام له شد الانم جوری گلو دردم ک اب دهنم نمیتونم قورت بدم 

منکه میگم تانکشه هممون رودست بردارنیس🤣

نه اینطور هم نیست خداوند خیلی بزرگه اینم یه عذابی بود واسه اینکه ما ادم ها انسانیت رو فراموش کرده بودیم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
نه اینطور هم نیست خداوند خیلی بزرگه اینم یه عذابی بود واسه اینکه ما ادم ها انسانیت رو فراموش کرده بو ...

عزیزم ی سوال دارم راجع ب وکالت جواب میدین؟

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
عزیزم ی سوال دارم راجع ب وکالت جواب میدین؟

چرا ج ندم؟❤️

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
چرا ج ندم؟❤️

همسرمن سال۹۶یه ۴۰۵ازاستان سیستان خریدچون ساکن همونجابودیم بخاطرشغل همسر.روزی ک میخاس معامله کنه کارشناسی رنگ وتعویض پلاک و...اینکاراش ک کرده بودهیچی مشخص نشده بودهیچکس تشخیص نداده بود

خلاصه مادوسالی استفاده کردیم وبعدفروختیم خریدارظهرخریدوپول داد ورفت بنده خدا

فرداکه میره کارای تعویض پلاک روانجام بده

میگن ماشین سرقتی هستش

زنگ میزنه شوهرم که من طلاهای زنم فروختم وبابدبختی این پولوفراهم کردم وخلاصه شوهرم چون اشناس اگاهی یعنی درحیطه کاریش هس

میره وهمکاراش ک اگاهی و...یروزکامل ماشین روکلابازمیکنن بیشترقسمتاشووتشخیص میدن بله اتاق ماشین روی بدنه ماشین دیگ این سوارشده وماشین هم سرقتی سال۹۳بوده

شوهرمن که دلش براخریداربیچاره سوخت گفت مستضعف طی ۳چهارماه پولشوداد

وگفت اگ ب روال قانونی بودباید۲/۳سال میچرخوندمش کف دادگاه وقسطی میدادم بهش

ولی دادم ک اهی پشتم نباشه حالاماموندیم پولی که ازمون سوخته

چرا ج ندم؟❤️

بشوهرم میگم بروپیگیرشومیگ مال ی استان دیگس من قدهمون پول بایدهزینه رفت وامدکنم وکلی هم طول میکشه تاپول من بدستم برسه