2777
2789

یه چیزی هم بگم همش حس میکنم یه نفر باصدای مامانم اسم منو صدا میزنه تا میگم بله جواب نمیده بعدش میبینم اصلا مامانم صدام نکرده این اتفاق خیلی برام میافته قبلا هم دو سه بار سایه سیاه تو خونه دیدم و شبا وقتی میخوابم صدای پا میشنوم ایناهم میتونه علائمش باشه؟

بخدا یه دفعه هم حموم رفتم کسی خونه نبود بعد من عادت در حموم رو باز بذارم(چون اگه نذارم خفه میشم انگار)

بعد در حموم رو که باز گذاشته بودم همینجوری داشتم سرم رو آب کشی میکردم یهو انگار یکی محکم در حموم رو بست هرچی جیغ زدم کسی جواب نداد با ترس و لرز از حموم اومدم بیرون دیدم تنها کسی نیست (تازه حموم ماهم نزدیک در و پنجره نیست که بگم باد خورده به اینا و باعث شده در حموم بسته بشه)

یه جوری در بسته شد انگار یکی محکم هلش داد

من چیکار کنم دیگه اینجوری نشم ؟حس میکنم طلسم شدممممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید وسواس فکری پیدا کردی بعضی اوقات ادم دغدغه زیاد داره فکر زیاد باعث این میشه و خب اینم میدونی قوه تخیل. ادم بالاست به هرچی فکر کنی. و غمگین باشی. باعث این چیزا میشه که سمتت بیان به نظرم. باید فلفل قرمز دود کنی تو خونه صبح این کارو انجام بده. انرژی منفی و چیز دیگه باشه جمع میشه

2790
2778
2791
2779
2792