2777
2789
عنوان

خواب خیلی بد😵

165 بازدید | 16 پست

سلام خانما.

خابیدع بودم ی خاب خیلی بد دیدم از خاب پریدم.

حالا از وقتی بیدار شدم دست و پام شل و بی حسه انگار‌‌..

اصلا جون ندارم چکار کنم خوب شم؟! 

باردارم هستم

یه فرشته دارم تو زندگیم ب اسم مامان⁦❤️⁩هواشو داشته باش خدا🍃

فکرنکن بهش

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

صدقه بنداز و قران بخون یا صلوات بفرست اب طلا بخور خوب میشی

تا یه جایی باهات راه میام🚶‍♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنم،کلا از وقتی بیدار شدم اینطوریم

توذهنته .خودت سرگرم کن.یه صدقه بزار کنار

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

ایت الکرسی بخون

صدقه هم رد کن

برای کسی هم خوابتو تعریف نکن/چون هر جور تعبیر کنن همون میشه/فقط برای آب روان تعریف کن تا تعبیر بدش از بین بره

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
بگوچی دیدی بگم خوابتو

ی گاو زخمب بود زخمای خیلی بد و چندشی داشت..

تو کوچمون بود داشتم با شوهرم از جایی برمیگشیم 

شوهرم و اون گاوه یهو باهم درگیر شدم گاوه تک تک استخونای شوهرمو شکست😐 صداش هنو تو گوشمه

خیلی وحشتناک بود

نگرتن دنبالش عزیزم خواب بوده دیگه. صدقه رد کن، نفس عمیق بکش، آب بخور و خودتو سرگرم کن. منم دیشب خوا ...

باشه عزیزم🥺

خوابتو برای کسی تعریف نکن برو ب اب تعریف کن بشوره ببره شیراب بازکن دستاتو بگیز زیر شیر تعریف کن صدقه بده ایه الکرسی بخون ی دره برنج بزار بالاسرت دستانم بزار توش بد بردار بریز بالا پشت بوم 

خوابتو برای کسی تعریف نکن برو ب اب تعریف کن بشوره ببره شیراب بازکن دستاتو بگیز زیر شیر تعریف کن صدقه ...

باشع عزیزم ممنون💚