2821
2789
عنوان

خواب خیلی بد😵

174 بازدید | 16 پست

سلام خانما.

خابیدع بودم ی خاب خیلی بد دیدم از خاب پریدم.

حالا از وقتی بیدار شدم دست و پام شل و بی حسه انگار‌‌..

اصلا جون ندارم چکار کنم خوب شم؟! 

باردارم هستم

یه فرشته دارم تو زندگیم ب اسم مامان⁦❤️⁩هواشو داشته باش خدا🍃

صدقه بنداز و قران بخون یا صلوات بفرست اب طلا بخور خوب میشی

تا یه جایی باهات راه میام🚶‍♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ایت الکرسی بخون

صدقه هم رد کن

برای کسی هم خوابتو تعریف نکن/چون هر جور تعبیر کنن همون میشه/فقط برای آب روان تعریف کن تا تعبیر بدش از بین بره

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
بگوچی دیدی بگم خوابتو

ی گاو زخمب بود زخمای خیلی بد و چندشی داشت..

تو کوچمون بود داشتم با شوهرم از جایی برمیگشیم 

شوهرم و اون گاوه یهو باهم درگیر شدم گاوه تک تک استخونای شوهرمو شکست😐 صداش هنو تو گوشمه

خیلی وحشتناک بود

نگرتن دنبالش عزیزم خواب بوده دیگه. صدقه رد کن، نفس عمیق بکش، آب بخور و خودتو سرگرم کن. منم دیشب خوا ...

باشه عزیزم🥺

خوابتو برای کسی تعریف نکن برو ب اب تعریف کن بشوره ببره شیراب بازکن دستاتو بگیز زیر شیر تعریف کن صدقه بده ایه الکرسی بخون ی دره برنج بزار بالاسرت دستانم بزار توش بد بردار بریز بالا پشت بوم 

خوابتو برای کسی تعریف نکن برو ب اب تعریف کن بشوره ببره شیراب بازکن دستاتو بگیز زیر شیر تعریف کن صدقه ...

باشع عزیزم ممنون💚