2777
2789
عنوان

چوب قضاوت خیلی ترسناکه + واقعی

416 بازدید | 32 پست

چند ماه پیش مادرشوهرم کرونا گرفت تقریبا دو هفته بیمارستان بساری بود

و بعد عمرش به دنیا نبود تو این دو هفته هر روز گاهی روزی دوبار و سه بار بیرون میرفتیم بیمارستان و مطب دکترو دارو گیاهی و ...

فوت کرد مادرشوهرم ... خدا بیامرزش 

اما یادمه خاله همسرم و بچه هاش مدام سرکوفت میزدن ... میگفتن شما نیاوردینش تو خونه باید میاوردینش خونه اگه میاوردین خوب میشد شما کشتینش و ... 

میدونم خواهرش بود و خیلی دوسش داشت و خیلی دلم میسوخت . 

گذشت و گذشت تا یکی دو ماه پیش پسر همون خاله شوهرم مبتلا به کرونا شد ... بردن بهترین بیمارستانو .... متاسفانه به رحمت خدا رفت عمرش به دنیا نبود .

الان پدرشوهرم میگه خیلی دوست دارم به خاله بگم یادته چقد به من حرف زدی و سرکوفت زدی چرا نیاوردیش خونه و ...

من واقعا ترسیدم ... قضاوت خیلی ترسناکه ... خیلی باید مراقب حرفامون باشیم ....  

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

نمیگم اون پسر خاله بخاطر این حرفا فوت کرده خدا خودش میدونه ... اما من وحشت کردم . خدا خیلی عادله ... پناه بر خدا پناه بر خدا پناه بر خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا

و چقد سخته مراقب این زبون لامصب بودن

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
دقیقا و چقد سخته مراقب این زبون لامصب بودن

اره بخدا من خیلی ترسیدم حسابی مراقبم خدا خودش کمکمون کنه

آره عزیزم واقعا خیلی باید مراقب حرفامون و قضاوتامون باشیم

یا الله خودش کمکمون کن

خدا رحمتشون کنه.. بله درسته.... من از ی جایی ب بعد تلاشمو کردم و میکنم ک دیگه قضاوت نکنم.. گاهی اوقات مسیر بیراهه میرم ولی سریع ب خودم میام... چون مطمئنم  کارما کرور کرور میذاره تو لگن قرمز صبرم 

من یه خبر خوندم دیروز از بیمارستان وحشت کردم 🔻رئیس بیمارستان یاس: نیمی از مرگ‌‌ بیماران از عوار ...

تو رو خدا انقد اینو نشر ندین .... من همسرم داره رمدسیور میگیره بخدا تن و بدنم میلرزه ... 

چهارتا دکتر بردم نظر دکترا اینه رمدسیور بگیره   

تو مقاله ها هم خوندم امریکا هم تجویز میکرده تا چند ماه پیش الانو نمیدونم