2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 29 پست
بالا نمیارم عزیزدلم فقط حالت تهوع بدون بالا اوردن ولی از همه چی زده شدم دیمترون بخورم برای جنین ...

خداروشکر که بالا نمیاری منم زده شدم از همه چی منم با دیمترون بالا نمیارم فقط ببخشید عوق میزنم

نه عزیزم بد نیست دکترا اکثرا همینو تجویز میکنن

من ناشتا یکی میخورم دیگه تا شب جواب میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ ماه دعاش کن تو رو خدا خوب بشه

انشالا بحق حضرت عباس کوچولوت خوب خوب بشه و هرچی تودلته بهش برسی حاجت روا بشی عزیزم🙏🙏🙏🙏😍😍😍

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
قلبش تشکیل شد یهو از بین رفت 

چقد بد😢😢😢

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
یعنی تو کل بارداری هیچی اضافه نکردی؟

همون ۳ کیلو که خب اولش ۸ کیلو کم کرد بودم دیگه

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
انشالا بحق حضرت عباس کوچولوت خوب خوب بشه و هرچی تودلته بهش برسی حاجت روا بشی عزیزم🙏🙏🙏🙏😍😍😍

ممنون گلم همچنین

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
خداروشکر که بالا نمیاری منم زده شدم از همه چی منم با دیمترون بالا نمیارم فقط ببخشید عوق میزنم نه عز ...

چن وقتته فداتشم؟؟بچت دختره یا پسر؟

ممنون گلم همچنین

💖💖💖💖

من الان هفته دوازدهمم هیچی اضافه نکردم یه کیلو هم شاید کم کرده باشم

اشکال نداره عزیزم درست میشه آخر بهت مولتی ویتامین میده خوب میشه من هی کم میکردم نولتی که داد ثابت موندم

خدا نکنه عزیزم  الان ۹ هفتمه نمیدونم ان شاالله برم ان تی  من از جفتش دارم هرچی باشه فرقی ...

انشالا هرچی باشه فقط سالم وصالح باشه 

انشالا هم بارداری راحتی داشته باشی عزیزدلم💖💖💖💖💖

نگا هرچی میکنم فقط حالم بهم میخوره اصلا بالا نمیارم  خوشم از هیچی نمیاد حتی میوه هم بدم میاد ...

نگران نباش.آجیل خام بگیر.کاهی چندتا دونه بخور.نون سوخاری یا نون خشک.بگو یکی دیگه برات غذا بپزه