2777
2789
عنوان

hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 35 پست
ساaنسا جون مبارک باشه

ممنون عزیزم

‏زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی؟ میگم من ظهری بی بی چک زدم خیلی زووود پررنگ شد  یعنی درسته یا اثر اچ سی جی هست؟؟؟ ...

سلام ممنون..نمیدونم من ۱۲ و ۱۳ و ۱۴ زدم روز به روز پررنگ تر میشه..حالا فردا هم امتحان کن معلوم میشه..اگه پررنگتر شد یعنی بارداری

‏زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
سلام خوبی؟ میگم من ظهری بی بی چک زدم خیلی زووود پررنگ شد  یعنی درسته یا اثر اچ سی جی هست؟؟؟ ...

عزیزم باردار بودی؟

ازمایش خون ندادم  ولی بی بی چک ۳ تا زدم پررنگ بود شما چی؟؟،

باردارم عزیزم..انشالله شما هم دامنت سبز بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز