ساaنسا مدیر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 عنوان hcg | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 35 پست بچه ها تاثیر یک آمپول تا چند روز تو بدن هست...دوتا نه..یکی زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂 1400/05/27 | 09:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدا_بامن_است عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 15794 منم میگم که تاثیر یه آمپول و دو آمپول باهم فرق دارن من روز سوم آمپول تست زدم به زور دوتا خط شد منم ی دونه زدم ....خود دکترا هم میگن که اثرش فقط ی هفته میمونه ....ولی دوتا رو نمیدونم لا إله إلّا اللّه
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 من روز سوم آمپول تست زدم به زور دوتا خط شد منم ی دونه زدم ....خود دکترا هم میگن که اثرش فقط ی هفته م ... الان روز چندمی؟ زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
saraخانومی عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8074 دوروز به موعدم مونده هنوز معلوم نیست منم همینطور بودم روز ۲۷ آزمایش دادم که مثبت شد ۳ روز مونده بود الان میخوام دوباره بتا بدم چون استرس دارم و باورم نمیشه این دو روزه ۱۰ تا بی بی چک زدم 🥰😍😍😉🙃
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 ۲تا ۵هزارتا خب روز ۱۶ یعنی دو روز هم گذشته تست بزن خب زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
خدا_بامن_است عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 15794 الان روز چندمی؟ من روز دهم آمپول و ۲۱سیکلم لا إله إلّا اللّه
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 منم همینطور بودم روز ۲۷ آزمایش دادم که مثبت شد ۳ روز مونده بود الان میخوام دوباره بتا بدم چون ... مبارکه..آزمایش که دیگه اشتباه نمیکنه زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 من روز دهم آمپول و ۲۱سیکلم انشالله این ماه مامان میشی زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
مادونفری عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 545 خب روز ۱۶ یعنی دو روز هم گذشته تست بزن خب اخه دوسال پیش من همین دارو مصرف کردم یه روز قبل پریودروز ۱۷ زدم منفی بود ولی روز پریود مثبت شد هر چند سقط شد دیگه میخوام از پریود بگذره مطمئن باشم منتظرم👶
خدا_بامن_است عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 15794 انشالله این ماه مامان میشی انشالله عزیزم ......انشالله همه ی منتظرا این ماه به حق امام حسین به حاجتشون برسن لا إله إلّا اللّه
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 اخه دوسال پیش من همین دارو مصرف کردم یه روز قبل پریودروز ۱۷ زدم منفی بود ولی روز پریود مثبت شد ... انشالله این سری دیگه سالم بغلش کنی زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
مادونفری عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 545 الانم هیچ حالت حاملگی که دوسال پیش داشتم ندارم یعنی ممکنه حالتا فرق کنه؟ منتظرم👶
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 الانم هیچ حالت حاملگی که دوسال پیش داشتم ندارم یعنی ممکنه حالتا فرق کنه؟ من بارداری اولم روز دوره م لک لانه گزینی دیدم ..قبلشم حالت پریود داشتم..الانم حالت پریودیو دارم ولی لک رو هنوز ندیدم زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
آرشاه عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 2147 ساaنسا جون مبارک باشه دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا