2777
2789
عنوان

hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 35 پست
منم میگم که تاثیر یه آمپول و دو آمپول باهم فرق دارن

من روز سوم آمپول تست زدم به زور دوتا خط شد منم ی دونه زدم ....خود دکترا هم میگن که اثرش فقط ی هفته میمونه ....ولی دوتا رو نمیدونم

لا إله إلّا اللّه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روز سوم آمپول تست زدم به زور دوتا خط شد منم ی دونه زدم ....خود دکترا هم میگن که اثرش فقط ی هفته م ...

الان روز چندمی؟

‏زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
دوروز به موعدم مونده هنوز معلوم نیست

منم همینطور بودم روز ۲۷ آزمایش دادم که مثبت شد ۳ روز مونده بود 

الان میخوام دوباره بتا بدم چون استرس دارم و باورم نمیشه 

این دو روزه ۱۰ تا بی بی چک زدم 

🥰😍😍😉🙃
۲تا ۵هزارتا 

خب روز ۱۶ یعنی دو روز هم گذشته تست بزن خب

‏زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
منم همینطور بودم روز ۲۷ آزمایش دادم که مثبت شد ۳ روز مونده بود  الان میخوام دوباره بتا بدم چون ...

مبارکه..آزمایش که دیگه اشتباه نمیکنه

من روز دهم آمپول و ۲۱سیکلم

انشالله این ماه مامان میشی

خب روز ۱۶ یعنی دو روز هم گذشته تست بزن خب

اخه دوسال پیش من همین دارو مصرف کردم یه روز قبل پریودروز ۱۷ زدم منفی بود ولی روز پریود مثبت شد 

هر چند سقط شد 

دیگه میخوام از پریود بگذره مطمئن باشم

منتظرم👶
اخه دوسال پیش من همین دارو مصرف کردم یه روز قبل پریودروز ۱۷ زدم منفی بود ولی روز پریود مثبت شد  ...

انشالله این سری دیگه سالم بغلش کنی

الانم هیچ حالت حاملگی که دوسال پیش داشتم ندارم  یعنی ممکنه حالتا فرق کنه؟

من بارداری اولم روز دوره م لک لانه گزینی دیدم ..قبلشم حالت پریود داشتم..الانم حالت پریودیو دارم ولی لک رو هنوز ندیدم