ساaنسا مدیر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 عنوان hcg | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 35 پست بچه ها تاثیر یک آمپول تا چند روز تو بدن هست...دوتا نه..یکی زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂 1400/05/27 | 09:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 ساaنسا جون مبارک باشه ممنون عزیزم زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
مادونفری عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 545 ممنون عزیزم سلام خوبی؟میگم من ظهری بی بی چک زدم خیلی زووود پررنگ شد یعنی درسته یا اثر اچ سی جی هست؟؟؟روز ۱۳ دوتا ۵هزارتا زدم منتظرم👶
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 سلام خوبی؟ میگم من ظهری بی بی چک زدم خیلی زووود پررنگ شد یعنی درسته یا اثر اچ سی جی هست؟؟؟ ... سلام ممنون..نمیدونم من ۱۲ و ۱۳ و ۱۴ زدم روز به روز پررنگ تر میشه..حالا فردا هم امتحان کن معلوم میشه..اگه پررنگتر شد یعنی بارداری زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 سلام خوبی؟ میگم من ظهری بی بی چک زدم خیلی زووود پررنگ شد یعنی درسته یا اثر اچ سی جی هست؟؟؟ ... عزیزم باردار بودی؟ زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
مادونفری عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 545 عزیزم باردار بودی؟ ازمایش خون ندادم ولی بی بی چک ۳ تا زدم پررنگ بودشما چی؟؟، منتظرم👶
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 ازمایش خون ندادم ولی بی بی چک ۳ تا زدم پررنگ بود شما چی؟؟، باردارم عزیزم..انشالله شما هم دامنت سبز بشه زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂