2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اشکال نداره خودت خوبی؟ من خودمم داغون بودم از سرفه و بدن درد بچه هامم که مریض شدن خدا کمک میکن ...

بخدا خودم دیروز مبتلا شدم بدن درد ضعف تو پاها و گلو درد سرگیجه. کلا خودمو فراموش کردم فقط میگم دخترم دخترم😭 23 ماهشه.. میگم حالت تهوع داره هیچی نمیخوره چیکار کنم 

قلبم❤️دخترم
دکتردادبهش ماهم زدیم والحمدلله بعداینکه آمپول زدیم تبش بالارفت فقط بدنش گرم بودامااندازه زیادنه

خداروشکر انشالله زودی سلامتیتونو بدست بیارین

قلبم❤️دخترم
راستی یک سوال واقعا میگن عسل اوایل بارداری خوب نیست؟ من چهار هفته امروز فهمیدم باردارم. و اینکه تو گ ...

اره عزیزم گرمیه نخور.. ولی شیره انگور خوبه

قلبم❤️دخترم
بخدا خودم دیروز مبتلا شدم بدن درد ضعف تو پاها و گلو درد سرگیجه. کلا خودمو فراموش کردم فقط میگم دخترم ...

فداتبشم بخداخیلی سخته آدم نمیتونه تحمل کنه کاش بچه هااثلامریض نشن قابل توصیف نیست سختیاش بخدا

فداتبشم بخداخیلی سخته آدم نمیتونه تحمل کنه کاش بچه هااثلامریض نشن قابل توصیف نیست سختیاش بخدا

عزیزمی..واسه حالت تهوعش چیکار کنم؟ امروز دکتر نیست 

قلبم❤️دخترم
بخدا خودم دیروز مبتلا شدم بدن درد ضعف تو پاها و گلو درد سرگیجه. کلا خودمو فراموش کردم فقط میگم دخترم ...

این حالتش کاملا طبیعیه و سیستم ایمنیش داره از بدنش دفاع میکنه. تقریبا چهارپنج ساعت هیچی بهش نده بخوره حتی آب. بعدش اگه کشک داری یکم آش کشک درست کن براش بده چندقاشق بخوره بهت قول میدم دیگه بالا نیاره پونه هم بریز سرش

این حالتش کاملا طبیعیه و سیستم ایمنیش داره از بدنش دفاع میکنه. تقریبا چهارپنج ساعت هیچی بهش نده بخور ...

از دیروز ظهز فقط شیر خودم خورده.. ن ندارم ولی میخرم.. مرسی عزیزم 

قلبم❤️دخترم